Startsida     Onsdag 18 juli 07:06   Din profil  
User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function belowSyns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera.

V75-TIPSET


i


Publiceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V86 Lindesberg 4 juliHästar markerade i blått utgör vårt system där 50% av eventuell vinst denna vecka går till Barncancerfonden och Hjärtebarnsfonden.

V86-13 140 m, volt

 

1 Ufo del Rio (Petter Karlsson) har fått ett fint läge och vi får hoppas på en liten peng, säger Stefan Dahl.

2 Texas Killer Zenz (Mathias Andersson) gillar distansen och smyger med till en peng.Barfota runt om, en platschans, säger Mathias.

3 Rodick Broline (Johan Untersteiner) är inte chanslös på förhand även om en felfri Very Kronos blir tuff att slå, säger Markus Niklasson hos Marcus Lindgren.

4 Texas Elite (Johan Brandel) möter tufft motstånd nu men skulle det klaffa kan vi vara med och ta en fin peng, säger Börje Brandel.

 

3 160 meter:

5 Höwings Vipower (Martin P Djuse) är det fint med och galoppen senast tror jag berodde på utrustningen. Vi får slåss om andraplatsen bakom Very Kronos, säger Martin Djuse.

6 Perfect King (Patrik Fernlund) borde gått fram med loppen. Very Kronos är för bra men finns kapacitet att vara med bakom. Barfota runt, säger Jasmine Ising.

7 Oboy C.D. (Troels Andersen) tränar fint och verkar må bra. Segern kom i ett ­billigt gäng och jag tror främst på en platschans. Bakskor nu, säger Troels.

8 Son of God (Örjan Kihlström) var jättefin vid segern på Rättvik och visade lite av sitt kunnande. Grepsskor bak senast och det blir samma igen. Very Kronos kan bli tuff att stå emot, säger Pär Pergenius hos Redén.

9 Jeppas Qurt (Björn Goop) går barfota runt om med vanlig vagn. Nöjd om vi kan vara trea, fyra, säger Krister Jakobsson.

10 I’ll Fixit (Ulf Eriksson) hoppas jag får fina ryggar och det är en platschans. Skor och vanlig vagn, säger Krister Jakobsson.

 

3 180 meter:

11 Very Kronos (Erik Adielsson) visade senast att han fortfarande är långt ifrån stabil. Oavsett hur det blir kört så måste han ha en bra segerchans bara han sköter sig. Skor runt om, skriver Svante Båth.

12 Cameron Dream (Mats E Djuse) har inte samma form som i april, maj. Plats­chans om det klaffar, säger Mattias Djuse.

13 Global Trader (Jennifer Tillman) är kapabel och visar fin form. Gillar distansen men tufft att vinna. Barfota fram och jänkarvagn, säger Henrik Larsson.

14 Dennis de Castella (Torbjörn Jansson) är stark och tål en del jobb. Tror vi kan vara med bakom 11, säger Ulrika Wällstedt.

 


 

V86-2, 2 140 m, auto

 

1 Born Unicorn (Per Lennartsson) känns väldigt fin i träning och formen ska ­vara på topp. Han står bra inne i klassen och kan öppna hyfsat utan att vara någon raket. Jag tycker att uppgiften ser intressant ut och att vi borde kunna vara med och göra upp om det. Det blir eventuellt barfota bak, säger Marcus Sundberg i stall Stefan Melander.

2 Eldorado B. (Hans-Owe Sundberg) verkar hålla bra form. Har ett bra läge för att få ett fint lopp. Hoppas att vi är med där framme och fightas, säger Hans-Owe.

3 Busy Doin’ Nothing (Jimmy Dahlman) inte så tokig i grunden, men svårt vinna.

4 Earl Variera (Björn Goop)  gör första starten som ­valack och verkar må bra och ha fin form. Jag tror ­inte han kan mäta sig med de allra bästa så måste ligga lite lågt. Kommer gå med skor, säger Marcus Sundberg hos Stefan Melander.

5 Miss Melinda (Lars Erixon) känns fin och vi provar en bit från start och hoppas vi hittar ett vettigt läge, men ligger lågt. Inga ändringar, säger Thomas Lönnstöm.

6 Vikens High Yield (Magnus Jakobsson) känns pigg och fin i träning och har bra form. Från detta läge försöker vi hitta en vettig ­position i ryggar och hoppas på ett bra tempo. Kan avsluta vasst de sista 700 metrarna. Eventuellt barfota runt om, säger Mikael Fellbrandt.

7 Rim Perfect (Hans R Strömberg) har inte varit helt frisk och det kan ha berott på en infektion i stallet. Nu känns hon fräsch och fin men jag kommer ge henne ett snällt lopp och är mycket nöjd om hon kan knipa en tredjeplats. Det blir barfota fram, säger Hans R.

8 Builder’s Caviar (Jorma Kontio) gick jättebra ­efter galoppen senast. Tillhörde kulltoppen i Finland förra året och det finns mycket utveckling. Långt fram felfri och eventuellt barfota runt om, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

9 Empire Garbo (Erik Adielsson) fått en ­välförtjänt paus efter Kungapokalen och vi passade även på att fräscha upp honom. Nu känns han pigg och glad i jobben men jag har ändå svårt att tro att formen är ­lika bra som för någon månad sedan. Motståndet är stentufft och mer än en ­liten platschans vågar jag inte hoppas på. Skor runt om, skriver Svante Båth.

10 Flare (Örjan Kihlström) är en nyttig häst som ofta kämpar på bra utan att få sätta nosen först. Allt känns fint i jobben men ifrån ­detta läge ser jag det bara som en platschans om det skulle klaffa, säger Marcus Sundberg hos Stefan Melander.

 


 

V86-3, 2 140 m, auto

 

1 Angry Bird Am ­(Emilia Leo) har tränat på bra ­efter senast och vi är mycket ­nöjda. Vi kommer troligen inte ladda från start utan försöker ta dem till slut och jag måste tro på bra chans. Det blir inga ändringar, 
säger Johanna K Karlsson.

2 Swimming Pool (Jenni H Åsberg) är bättre än raden, felfri tror jag vi är med långt fram. Känns fin och fräsch, går med skor runt om, säger Ulrika Wällstedt.

3 Yoggi Composite (Jenny Brunzell) borde gått framåt med senaste loppet och jag tror absolut vi är med där framme och gör upp om ­segern. Han har fin form för dagen och vi gör inga ändringar, säger Jan Hellstedt.

4 B.O.Ris (Josefine Ivehag) är vi nöjda med i träning och hoppas att han ska ­fungera i monté. Det blir skor runt om och jag måste ligga aningen lågt inför denna start trots segern senast, säger Per Berg Thomsen.

5 Philistine Face (Isabelle Orsimo) möter ett väldigt fint motstånd men jag blir ändå inte förvånad om hon dyker upp där framme, säger Sybille Tinter.

6 Polycrates Face (Sofia Adolfsson) är åtgärdad ­efter senast och allt verkar bra även om jag kan tycka att han är något svårbedömd. Finns kapacitet att vara med långt framme, säger David Persson.

7 Twin’s Vici Lime (Nathalie Bergström) är mycket bättre än raden och känns fin. Det fungerade inte senast med barfotabalansen så vi återgår till skor. Vi laddar från start och kan vara med långt framme vid klaff, säger Morten Larsen.

8 Dapper Don (Anna Erixon) gjorde ett bra lopp senast från dödens och blev trea. Nu möter vi ett bra motstånd, får hoppas på en liten peng, säger Lars Erixon.

9 Morgan Atlas (Alicia ­Jakobsson) STARTAR EJ

10 Mellby Charmören (Jennifer Persson) ser ut att må bra och att vara i fin form men vår stallform är usel och därför är det ­lite svårbedömt. Tror det blir körning och min häst ska absolut räknas då, säger Markus Pihlström.

11 Interest Sånna (Julia ­Andersson) jagar en matlapp i detta sällskap, med tanke på läget ligger jag lågt, säger Göran B Andersson.

12 Mr Miles (Therese ­Boström) ska ha toppform men fick ett iskallt läge. Det blir barfota runt om och eventuellt ett norskt huvudlag, säger Mats Siljehag.

 


 

V86-4, 1 640 m, auto

 

1 Maze Runner (Johan Untersteiner) fick en het häst utvändigt senast och höll klart godkänt. Allt känns fint i träning och formen ska vara 
god. Rätt kvick ut så vi försöker hålla upp ledningen ett tag. Har stor respekt för Zidane Grif som blir svår att stå emot men vi känner oss inte helt slagna på förhand, säger Markus Niklasson hos Marcus Lindgren.

2 Fortune Mearas (Per Lennartsson) gjorde en jättebra insats senast. Snabb ut men det är några av konkurrenterna också men oavsett löpning tycker jag att han ska räknas tidigt. Barfota fram, skriver Svante Båth.

3 Felicity Sisu (Mattias Djuse) var ute på en dålig bana senast så den starten glömmer vi. Hon känns fin för dagen och var mycket bra näst senast med mycket krafter kvar i mål. Nu är det flera tuffa emot så vi får försöka smyga med och hoppas på en peng. Kommer gå med bakskor, säger Mattias.

4 Zidane Grif (Alessandro Gocciadoro) fick en lugn resa från start senast av Alessandro Gocciadoro för att undvika galoppen, då han var hetsig. Starten gick bra, men sedan var krämen slut och galoppen kom som storfavorit. Bör vara bättre nu, och Alessandro sänder iväg från början? Måste vara med i segerstriden vid form men vågar inte spika, med tanke på senaste starten.

5 Wingmaster (Torbjörn Jansson) blir bara bättre och bättre för varje lopp. Senast vann han åkandes efter en utvändig resa och intrycket var mycket fint. Jag tycker han borde gått framåt ännu mer till detta lopp och är optimistisk även om favoriten Zidane Grif är riktigt bra. Det blir lättare skor och en jänkarvagn, säger Emelie Persson.

6 Global Wildlife (Björn Goop) var fin senast på Färjestad men möter ett helt annat motstånd den här gången. Han ska säkert kunna tjäna fina pengar även här och med lite tur ska han kunna kvala in till finalen, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

7 Tartaurus Face (Lutfi Kolgjini) har två raka fjärdeplatser, och en femteplats innan dess. Han bör inte kunna vinna i det här tuffa gänget i kväll.

8 Intake (Jörgen S Eriksson) verkar det bara vara bra med och galoppen senast berodde till stor del på banan. Vi kommer inte att låta henne gå barfota runt om den här gången utan det blir eventuellt barfota fram eller skor runt om. Då Lindesberg har snäva kurvor kör vi med en vanlig vagn. Vi möter bra hästar och från det här läget måste jag ligga lågt och är nöjd om vi kan vara trea eller fyra, säger Jörgen S Eriksson.

 


 

V86-5, 2 140 m, auto

 

1 Eleanor Shellby (Robert Wilhelmsson) har toppform och kan öppna hyfsat. Hoppas på fin ryggresa, nöjda med en peng, säger Robert.

2 Xylona G.T. (Per Lennartsson) har inte imponerat och mest sprungit med. Får se om det blir lite bättre nu med ett bättre läge och viss platschans finns. Skor runt om, säger Per.

3 Anne Royal (Björn Goop) har ett bra läge nu och Björn få gärna testa henne i ledningen. Tävlar hon på topp är hon inte borta, säger Ulf Stenströmer.

4 Moon’s Black Lady (Terese T Rosén) är hyfsat snabb ut och formen är bra. Jag tycker hon kan vara med där framme vid rätt resa, säger Tomas Rosén.

5 Julia Sånna (Johan Untersteiner) STARTAR EJ

6 Razumi (Marcus Lilius) blev nerstruken till femte spår vilket är bra och vi laddar för att hitta en vettig position. Kan överraska vid klaff, inga ändringar, säger Fredrik Tengstad.

7 Västerbo Cheers (Kim Eriksson) kommer vi ladda med från start. Tror hon är med och gör upp om det. Barfota runt och norskt huvudlag, säger Björn Norén.

8 Gloria Band (Oskar J Andersson) har formen på topp och vi borde vara med och göra upp om segern, säger Fredrik Tengstad.

9 Ridgehead Kwannon (Jarno Koskela) har fått ett dåligt läge. Hon kan vara med i främre träffen vid rätt resa. Inga ändringar, säger Heikki Mattias Koskela.

10 First Diamond (Petter Karlsson) hade jag hoppats på framspår med och nu måste jag ligga lite lågt, säger Thomas L Nilsson.

11 Cash Mearas (Erik Adielsson) har fin form och var bra senast. Vi hoppas hon ska trava bättre nu och felfri har hon en vettig uppgift, säger Viktor Lyck i stall Svante Båth.

12 Elita Memphis (Joakim Eskilsson) strulade det för senast men hon kan avsluta vasst och jag är optimistisk. Det kan vara en platschans vid klaff, säger Joakim.

13 Dictionary (Alexander Nilsson) närmar sig formen men jag måste ligga lågt från läget, säger Alexander.

14 Quantum Estelle (Tomas Pettersson) var fin senast med krafter kvar och skulle det klaffa är hon inte chanslös. Barfota runt om, säger Jenni H Åsberg.

15 Mellby Exotic (Örjan Kihlström) har gått bra på slutet men måste ligga lågt från läget och hoppas på peng, säger Kenneth Haugstad hos Walmann.

 


 

V86-6, 2 140 m, volt

 

1 Alicia Rose (Henrik Rudqvist) har svårbedömd form. Skulle allt klaffa kan det ­vara platschans. Inga ändringar, säger Carola Lauth.

2 Charmant (Daniel ­Olsson) hoppas vi få en fin ­ryggresa med då hon kan avsluta vasst till slut. ­Hoppas ­kunna tjäna en fin slant, säger Christer Videll.

3 Valentine Heart (Jörgen S Eriksson) är ingen blixt från start och vi hoppas kunna ge henne ett snällare lopp än senast. Det blir skor och rycktussar och hon ska ses med chans vid klaff, säger Jörgen S Eriksson.

4 Vapour Trail (Mattias Djuse) tränar på bra i min regi och detta blir ett litet test. Jag tror hon gör ett bra lopp men ligger lågt trots det. Barfota runt om och jänkarvagn, säger Mattias.

5 Sweet Perfection (Torbjörn Jansson) tvåa senast, men får det tufft nu.

6 Sotika (Oskar J Andersson) har toppform. Vi är chanslösa i det här gänget, säger Lars-Inge Olsson.

 

2 160 meter:

7 Kavata Käll (Peter G Norman) har varit ifrån ett tag och är något svårbedömd. Hon känns fin i träning, men jag ligger ändå lite lågt. Det blir eventuellt barfota bak, säger Peter G Norman.

8 Lovely Flicka (Erik Adielsson) var ute på en ­dålig bana senast. Jag tror vi är med där framme om det klaffar, säger Viktor Lyck i stall Svante Båth.

9 Ileach C.C. (Emilia Leo) har en vass avslutning och jag är nöjd om hon är fyra, femma. Testar att köra barfota runt, säger Kerstin Hell.

10 Very Many Legs (Örjan Kihlström) kommer tillbaka efter skada och jag ligger lågt och hoppas på en ­liten peng, säger Kenneth Haugstad hos Walmann.

11 Wunder Dream (Björn Goop) var ute på fel underlag senast men formen är god. Om det klaffar kan vi vara med där framme. Det blir barfota runt om, säger Casper Hedberg.

12 Kaggens Kitty (Jorma Kontio) har ingen seger i år på 12 försök, inte nu helller.

13 Rianna Trot (Roger Pettersson) gillar distansen och trivs i ryggar. Skulle det klaffa kan det vara en plats­chans, säger Roger.

14 Restless (Åke Lindblom) känns jättefin men är osäker. Vid felfri resa kan vi vara med där framme. Eventuellt barfota runt om, säger Åke.

15 Avantis Red Witch (Tomas Pettersson) är ­under fin utveckling. Vi testar eventuellt rycktussar nu, säger Jenni H Åsberg.

 


 

V86-7, 1 640 m, auto

 

1 Pastore Bob (Johan Untersteiner) har ett jättefint läge men har fått två riktigt tuffa lopp på slutet. Han verkar inte tagit någon skada av det och är oförskämt pigg och glad. Går utrustad som senast, säger Peter H Sjöberg hos Johan Untersteiner.

2 Highspeed Call (Niclas Benzon) har bra form och jag kan inte klaga på något. Nu möter vi stenhårt motstånd och måste därför ligga lågt och hoppas på att han kan lifta med till en vettig peng. Barfota fram som senast, säger Nicklas Pettersson.

3 In Vain Sund (Daniel Redén) är bara lugnt tagen i träningen men ser fin ut. Får starta igång lite så får vi se var vi har honom. Går ­optimalt utrustad men är inget hett vinstbud, säger Pär Pergenius hos Redén.

4 Charrua Forlan (Hans-Owe Sundberg) gör det jätte­bra varje gång och har tagit ett kliv till i år. Verkar fortsatt väldigt pigg, fin och glad och har visat att han går väldigt bra över kort distans. Jag provar att köra från början sedan får vi se vad konkurrenterna gör och hur vi kommer till, får jag ledningen kör jag där, Han har visat att han duger mot de här hästarna som han möter, säger Hans-Owe.

5 Let’s Dance D.E. (Dennis Spangenberg) möter ett tufft motstånd och jag måste ligga lågt. Jag är lite orolig över att hamna på vingel men hoppas vi kan hitta en vettig position. Skulle jag få en peng är jag nöjd och vi kör som senast med skor runt om, säger Klaus Kern.

6 Exodus Hanover (Kenneth Haugstad) är bättre än raden men möter ett väldigt bra motstånd den här gången. Skulle han vara fyra ­eller femma är jag nöjd och vi gör inga ändringar, säger Kenneth Haugstad.

7 Caid Griff (Örjan Kihlström) visade de som hade tvivlat på hans kunskaper att han kan vinna travlopp och det var kul att han fick utdelning. Tränat bra efteråt men fick ett tråkigt utgångsläge. Får försöka ta dem till slut och hoppas på lite tempo, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

8 Star Advisor Joli (Kim Eriksson) tränar bra och känns fin i jobben. Den här gången möter vi väldigt bra hästar och han har fått ett jobbigt utgångsläge. Jag måste ligga lågt och hoppas vi kan tjäna en liten peng. Det blir eventuellt ett norskt huvudlag och skor runt om, säger Sofia Aronsson.

9 Food Money (Björn Goop) ska ha gått framåt med loppet senast. Vi får hoppas på ett jämnt och hårt tempo i loppet, och att vi kan hålla vår rygg så kan vi vara med och slåss om en tredje-fjärdeplats, säger Thomas Jezek.

 


 

V86-8, 1 640 m, auto

 

1 Oceanic Clearence (Per Lennartsson) är hyfsad ut ­utan att vara blixtsnabb. Volnik du Kras blir svår att rå på men bakom tycker jag vi är med och slåss om andraplatsen, säger Marcus Sundberg hos Stefan Melander.

2 Ferrari River (Conrad Lugauer) fick ett bra läge och är i bra form. Jag tycker han ska ha en bra segerchans och kommer gå utrustad som vanligt, säger Markus Waldmüller hos Lugauer.

3 Fighting Bax (Daniel Redén) kom aldrig riktigt till senast. Håller bra form och tränar som han ska och fick ett bra läge men den italienska hästen är väl helt omöjlig att slå, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

4 Brothers In Am (Jennifer Tillman) har bra form och känns fin i träning. Han är snabb ut och vi hoppas få rygg på favoriten. Skulle jag vara bland de tre är jag nöjd. Det blir barfota runt om, säger Henrik Larsson.

5 Forecast (Kenneth Haugstad) har fått ett bra läge och har en fin form. Nu möter vi tuffa hästar och det är en liten platschans vid klaff. Det blir barfota runt om, säger Kenneth Haugstad.

6 Volnik du Kras (Alessandro Gocciadoro) har två raka, imponerande segrar, på svensk mark. Bör blir den tredje nu, så klart, och är den solklare favoriten. Men jag vill gardera ändå i jakten på de stora pengarna.

7 Always On Time (Erik Adielsson) kommer vi ladda med från start då han är ruskigt snabb första biten. Vi vill komma ner till plankan och därifrån tror jag på en bra prestation. Barfota runt om och jänkarvagn, säger Kjetil Helgestad.

8 Comte du Pommeau (Peter G Norman) hoppade bort segern senast. Nu försöker vi hitta ner i banan och jag måste ligga lågt och hoppas vi kan tjäna en liten peng. Det blir inga ändringar, säger Peter G Norman.

9 Faye Bros (Kim Eriksson) var jättebra senast och det var kul med seger, då hon gjort det bra länge utan att få vinna. Skapligt motstånd nu, platschans, säger Andreas Lövdal hos Nurmos.

10 Uppohoppa (Örjan Kihlström) satt kvar med mycket krafter senast och nu får vi hoppas på ett stenhårt tempo för att komma in i matchen. Det blir barfota fram som senast, säger Pasi Aikio.

11 Donatella Center (Björn Goop) fick ett iskallt läge och jag måste ligga lågt och hoppas på en slant, säger Juhani Partanen.

12 Klöver All Over (Rebecca Dahlén) har fått ett uselt läge, nöjda med en peng, säger Emelie Mattsson.