Startsida     Lördag 16 december 00:29   Din profil  
User:   Password:     Login   Become member
V75      V86      V65      V64      V4      DD      LD      Resultat      Vass eller kass/V75-mixen      Hultman-analysen      Tränarintervjuer      Miljonklubben      V75-kalender      Baninfo      Gör Maharajah.se till din startsida
For YOUR language, use translate function belowSyns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera.

V75-TIPSET


Speedkulan Violet i Sikta mot stjärnorna


En talangtävling i tv.
En loppserie för treåriga travare.
Violet Bi och Kevin Oscarsson vann måndagkvällens final av Sikta mot stjärnorna på ett nytt banrekord på Mantorptravet.

Sedan i mars har Mantorptravet hållit på att bygga upp förväntningarna i loppserien Sikta mot stjärnorna för treåringar. Sju försök har körts och på måndagen var det dags för final. Utgångstempot var högt i medeldistansloppet med en för dagen het Mrs Lindy utvändigt ledande Drizzle C.C. och känslan infann sig tidigt att vinnaren skulle återfinnas en bit bak i fältet. Kevin Oscarsson hade hyrts in som kusk av pappa Jim och spelades till stor favorit med Violet Bi som på nytt visade fina speedresurser. På den sista bortre långsidan fick stoet gå med som fjärdehäst i tredjespår och Kevin Oscarsson kunde spara speeden till 400 meter från mål.  Violet Bi – segrare i E3-finalen för ston på Bergsåker i somras - avgjorde med en tung slutstöt ute i fjärdespår genom den sista kurvan. - Jag var väldigt nöjd när jag såg vilket tempo det blev. Hon kändes fantastiskt fin och det var nästan som att de andra stod still när vi körde till. Det ska inte kunna gå att ta ner motståndet i fjärdespår så lätt, det ska inte gå, sa Kevin Oscarsson.

Vidare till Breeders Violet Bi lämnade motståndet med nästan fyra längder och segertiden skrevs till 13,6 över 2140 meter med bilstart. Ett banrekord för treåriga ston över medeldistansen. Förstapriset i loppet var 200 000 kronor. Det italienfödda stoet har 15 delägare som lär få se henne fler gånger på banorna i år. - Är allt bara bra ska hon nog ut i semifinalerna i Breeders efter det här, sa Kevin Oscarsson, syftande på uttagningsloppet till Breeders’ Crown på Solvalla söndagen 29 oktober. 16 system hittade alla vinnarna på V64 och belönades med 101 335 kronor för sex rätt.


Publicerad: 2017-10-10 03:00:19