Startsida     Fredag 19 april 12:28   Din profil   Live Trot   V75-kalender
User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera.

V75-TIPSET

Publiceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V86 17 aprilHästar markerade i blått utgör vårt system där 50% av eventuell vinst varje vecka går till Barncancerfonden och Hjärtebarnsfonden.
V86-1 2 140 m, auto

1 Cash (Stefan Granlund) har ett bra smygläge och får jaga en skaplig slant.

2 Dolorosa Am (Kristian Lindberg) känns fin och är lite piggare nu så han verkar ha tagit senaste loppet bra. Det är många bra emot nu men han borde gått framåt så får se hur långt det räcker, säger Elina Jernberg.

3 Rise Again (Carl Johan Jepson) gjorde det okej senast men det var lite fel distans den gången. Bra läge och tycker det är en fin häst så det ska inte vara helt ­iskallt. Kan bli jänkarvagn, säger David Persson.

4 Towbar (Mikael J Andersson) behövde loppet senast som det kändes. Det är en riktigt skaplig häst och i det här gänget så ska han ha chans att vinna. Gått med helstängt men eventuellt öppnar vi upp honom lite, säger Mikael J Andersson.

5 Notre Dame Broline (Magnus Jakobsson) har haft en bra form länge men senast var hon lite för laddad och det blev galopp ­redan innan bilen släppte. Står hon på benen tror jag hon kan vara med, men det är tuffa hästar emot, säger Agneta Nordgren.

6 Baron Etoile (Henriette Larsen) känns jättefin och jag är väldigt nöjd med ­honom för dagen. Jag hoppas att han sköter sig och är med där framme nu, säger Malin Nyblom.

7 Majors Corona (Janette Gustafsson) har ett tråkigt läge så vi får åka med och ge ett snällt lopp så får vi se hur långt det räcker här. Det blir inga ändringar, säger Janette Gustafsson.

8 Lovely Vacation (Johnny Takter) är en jädra bra häst i grunden och det ser bra ut i träningen men man vet ju inte riktigt hur han är efter uppehåll. Det blir en spännande start här och han kommer gå barfota runt om och med en jänkarvagn, säger Öystein Larsen.

9 Lady Haythrow (Peter Untersteiner) tränar bra men jag tycker inte de två senaste starterna varit något att hänga i julgranen så jag är lite tveksam till formen. Annars är det ett gäng hon normalt ska hävda sig i. Blir nog barfota bak, säger Johnny Johansson.

10 Herakles (Lennart Svensson) avslutade godkänt senast. Får tufft att runda till seger härifrån.

11 High Colours (Kim Eriksson) har ett tufft utgångsläge och får normalt svårt.

12 Just Like Messi (Johan Untersteiner) är på väg uppåt i form men spåret är ­inte det bästa. Känns fin i träningen så med rätt resa tror jag han gör ett bra lopp, 
säger Öivind Hennie.

?
 

 

?
 V86-2 2 140 m, auto

1 Una Blessed (Wilhelm Paal) kommer få en fin ­resa från det här utgångsläget men det blir nog svårt att räcka hela vägen till seger.

2 Thelma de Glatigne (Örjan Kihlström) var jätteduktig senast. Hon känns väldigt fin och stark i träningen efteråt så hon är fortsatt uppåt. Blev det bästa tänkbara spåret och lite hoppas man alltid på henne, säger Anna-Karin Rundqvist.

3 Bella on Tour (Magnus A Djuse) verkar det bra med och jag hoppas hon ska ­vara med bland de tre och blir inte jätteförvånad om hon är allra längst fram. Går barfota, med norskt huvudlag och jänkarvagn, säger Fredrik Jonsson hos Amanda Löfqwist.

4 Alvena Uni (Kaj Widell) gör alltid sitt yttersta och jag tror hon är på väg uppåt i form. Hänger med de flesta men är sällan först, säger Mikael Cedergren.

5 Guinea Boko (Lars-Göran Söderberg) har fin form och de tre senaste loppen så har hon varit jättefin. Är seg från start så det är risk för vingel härifrån men kommer hon någorlunda vettigt till så är hon bra i ordning och kan ta en plats, säger Lars-Göran Söderberg.

6 Ma Running (Oskar J Andersson) har tränat på fint men har inte startat på länge. Hon går barfota runt om och förhoppningen är en bra insats direkt men ­inte gått några snabbare jobb så lite svårbedömd, säger Oskar J Andersson.

7 Drizzle C.C. (Pierre Nyström) är det bara bra med. Ett par skapliga med men är hon trea-fyra nu så är vi nöjda. Hon kommer gå med skor den här gången, säger Pierre Nyström.

8 Sheilah Laday (Peter G Norman) fick en tuff resa senast och orkade inte fullfölja in till mål. Har lottats till ett iskallt utgångsläge och får vara nöjd om det blir en hygglig slant med hem nu.

9 Charisma K.W. (Björn Goop) var väldigt bra sist i ett montélopp. Är en stund sedan hon gick sulkylopp men hon tränar väldigt fint så allt ser bra ut. Ska ­inte vara borta här då hon är ganska stark och rejäl. Norskt huvudlag, barfota runt om och jänkarvagn, säger Jens Kristian Brenne.

10 Ilona Håleryd (Erik Adielsson) har gjort det bra i årets två starter och hon kan avsluta vasst till slut. Ska inte räknas bort helt.

11 El Fitzgerald (Jorma Kontio) är bra i ordning och det är inga konstigheter men spåret drar ner chanserna och vi måste ha lite tur härifrån. Inga ändringar, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

?

 

 

?
 V86-3 2 140 m, auto

1 Call Me Fancy (Tim ­Nagel) var jättefin senast. Tufft lopp nu och ­realistiskt är det en matlapp som ­gäller, säger Tim Nagel.

2 Wingait Ellen (Markus Niklasson) har inte imponerat. Får svårt att vinna här.

3 Make More Cider (Johan Untersteiner) är tillbaka igen efter vinterträning och känns bra men kan behöva ett lopp i kroppen. Går barfota runt om och med vanlig vagn, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

4 My Choice (Johnny Takter) överraskade lite i årsdebuten och var bättre än jag trodde. Tuffare motstånd nu men är snabb ut och vi hoppas hon kan vara trea–fyra, säger Nils Inge Persson.

5 Rejah (Fredrik Persson) verkar hålla formen. Det blir tufft den här gången men hon är snabb ut. Släpper nog till någon och hoppas ­vara där framme. Barfota bak, ­säger Fredrik Persson.

6 Donkie Ixi (Christoffer Eriksson) har gjort fyra starter hos mig och jag har varit nöjd, speciellt sista starten. Tuffare lopp nu men hon har visat att hon kan duga. Förmodligen barfota runt om, säger Riccardo Bianchi.

7 Nanetta Hill (Joakim Lövgren) STARTAR EJ 

8 Nunna (Christian Cracchiolo) gör debut i ny regi och kan tjäna en fin slant.

9 Made in Sweden (Kim Eriksson) jagar pengar här.

10 Greta Silas (Stefan ­Söderkvist) håller formen. Har en bra spurt och läget behöver inte vara fel. Har en lite bättre chans av mina, säger Fredrik Persson.

11 Kom Leia (Mikael J ­Andersson) tror jag formen är som den ska vara. Smyger med här och vi hoppas på en hygglig placering, 
säger Mikael J Andersson.

12 Timotejs Godis (Carl Johan Jepson) har ett dåligt läge men tränat på bra inför årsdebuten. Hoppas på pengar härifrån, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

13 Googla In (Peter Untersteiner) var positiv senast men presterar inte riktigt som vi hoppas ännu. Går barfota bak och med vanlig vagn, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

14 My Little Sparrow (Thomas Uhrberg) ser jättefin ut i jobben. Med en bra rygg och tempo så är hon med där framme. Eventuellt blir det barfota runt om nu, säger Lars-Åke Bergström.

15 Lutecia (André Eklundh) är bättre bakifrån men behöver lite tur och tempo härifrån. Är i så fall inte förvånad om hon gör upp om det, säger Sofia Aronsson.

?

 

 

?
 V86-4 2 140 m, auto

1 Quebec C.D. (Peter G Norman) har bra kapacitet och får ett fint lopp. Skräll.

2 Volocity de Vie (Jorma Kontio) känns riktigt fin i träningen och spåret passar bra. Det finns inget att klaga på och han ska räknas. Det blir helstängt, jänkarvagn och barfota runt om, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

3 Ultimaluna Grif (Federico Esposito) har tagit resan från Italien bra. Möter några bra här så det kan bli svårt att vinna men ska kunna vara bland de fyra främsta från ett bra läge, säger Sinead Sernicoli.

4 Carpenter on Tor (Tony Wallin) är i hyggligt slag men inte som i ­fornstora ­dagar. Det är några som är för tuffa emot här och vi åker inte med några större förväntningar utan kan han ta en slant så är vi nöjda, säger Tony Wallin.

5 Wollafur (Magnus S Karlsson) verkar bra i jobben men jag tror han behöver ett lopp i kroppen. Kommer han ner någonstans kan han säkert vara trea-fyra, säger Juhani Partanen.

6 Valley Brodde (Kenneth Haugstad) gör årsdebut här och kan nog behöva loppet.

7 Sugar Daddy (Ulf Eriksson) känns jättefin men blev lite bortlottad nu med ett spår långt ut. Skulle han få en vettig rygg  så kan han vara med där framme, ­säger Magnus Träff.

8 M.T.Malkin (Göran Wester) fick ett dåligt spår men så är det ibland. Känns bra i alla fall och jag får se om jag kör barfota fram nu men ­troligen blir det aluminium­skor och greppskor bak nu, säger Göran Wester.

9 Mr Perfection (Kevin Oscarsson) blev fast bakom en trött häst senast och spurtade bra till slut, så jag är nöjd med honom. Smygläge och ska kunna ta en slant, säger Jim Oscarsson.

10 Fighting Bax (Örjan Kihlström) har gjort en start efter längre uppehåll men den sa inte så mycket då det var uselt väder och bana. Normalt bra för klassen men borde behöva något lopp till innan det är toppformen, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

11 Jaques Noir (Erik Adielsson) känns stark och fin. Spåret är inte det roligaste och den som får det bästa loppet av våra är nog först i mål. Det blir helstängt, jänkar­vagn och barfota runt om, säger C-G Björkroth hos Timo Nurmos.

12 Obi Degato (Björn Goop) fick inget optimalt lopp sist. Tufft utgångsläge nu och det är pengar i första hand som gäller, säger Anton Sverre hos Björn Goop

?

 

 

?
 V86-5 2 140 m, volt

1 Al’s Mintoo (Giuseppe Lubrano) är allt bra med och han ser bra ut i träningen. Var väldigt bra senast och jag tycker han har en plats­chans. Eventuellt barfota bak den här gången, säger Giuseppe Lubrano.

2 Ståhlebos King (Håkan K Persson) verkar vara i bra form och han gick ett bra lopp senast. Möter ­mycket bättre hästar nu så här är jag nöjd om han tar en peng. Barfota runt om, ­säger Håkan K Persson.

3 Hashtag One (André ­Eklundh) återkom efter lång frånvaro senast och fick gå utvändigt om ledaren. Tog över ledningen med 500 meter kvar och även om hon inte kunde stå emot över upploppet så var det en klart godkänd årsdebut. Bör vara ytterligare förbättrad till den här starten men hon ställs mot ett tufft motstånd och det blir nog ­ändå svårt att räcka till någon främre placering här.

2 180 meter: 

4 Alvena Vagaboy (Mikael J Andersson) körde jag i­nvändigt med senast och han satt fast men gick bra till slut när luckan kom. Det är ett tufft gäng emot nu så vi smyger med till en peng, säger Mikael J Andersson.

5 Quattro Töll (Thomas Uhrberg) verkar allt fortsatt väl med och han har tävlat bra på slutet och hävdar sig bra. Jag hoppas att han är med där framme här, säger Thomas Uhrberg.

6 Imperator (Rickard Svanstedt) har galopptränats nu och det är nytt. Jag tycker han känns smidigare och borde inte vara sämre nu. Ingen ändring mot senast, säger Mimmi Elfstrand.

7 Carlos Milo (Kim Eriksson) går lite framåt för varje start och travar bättre nu då han blivit valack. Får köra ­lite på chans och hoppas på tempo då han alltid håller farten. Troligen vanlig vagn nu, säger John Ö Jensen.  

8 Ferry Boko (Christoffer Eriksson) gjorde ett riktigt bra lopp senast på V75. Känns som han håller formen så ska kunna göra ett bra lopp. Går utrustad som senast, säger Preben Sövik hos Ola Samuelsson.

9 Stud Muffin (Flemming Jensen) gjorde ett bra lopp senast. Verkar normalt i träningen efteråt och nu har han springspår och ska kunna sitta med där framme direkt. Distansen litet minus men han är bra i ordning, säger Flemming Jensen.

10 Can Lane (Johan Untersteiner) hade problem med infektioner i vinter men ­allting är okej nu. Kommer att tävla barfota runt om nu och det är ett stort plus. Det är vår bästa chans på V86, säger Ales Pavsic hos 
Johan Untersteiner.

?

 

 

?
 V86-6 2 140 m, volt

1 Lennart Sjöhammar (Erik Adielsson) är helt ­normal i träningen men möter många bra hästar nu så jag är nöjd om han gör ett bra lopp och tar en slant den här gången. Jag funderar på att eventuellt köra bar­fota runt om den här gången, ­säger Stig H Johansson.

2 Armagnac (Björn Goop) var lite sämre i den senaste starten och fick träna på ­lite efter det och ser fin ut nu. Är han fyra-femma i det här loppet så har han gjort det bra tycker jag, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

3 Manuzio Hanover ­(Rikard N Skoglund) är i grunden en hygglig häst men han har inte startat på länge. Går med skor, säger Stefan Melander.

2 160 meter: 

4 Flight Dynamics (Per Lennartsson) gör det jättebra och jag är otroligt nöjd med honom, han utvecklas och blir bättre. Han går utan framskor igen här, säger Stefan Melander.

5 Im Your Captain (Stefan Melander) är svårbedömd men distansen och voltstart är nog två minusfaktorer. Han känns fin i jobben men har inte kört något snabbare så det blir spännande att värma honom. Han kommer kanske gå utan skor men vi får se efter värmningen hur det blir. Han går med en vanlig vagn, säger Stefan Melander.

6 Zephyr Kronos (Daniel Redén) kom till oss i december och det är ingen enkel häst. Det har tagit lång tid att få honom trava i träningen och det är nu först sista månaden som det har hänt mycket i träningen utvecklingsmässigt. Det är en oerhört kapabel häst som galopperat bort mycket pengar och var stänkrädd i USA. Han får starta på nu så får vi se hur det fungerar. Hästen kommer gå med skor, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

7 Samo Different Day (Ulf Ohlsson) kom i oktober-­november och tränade 
i Malmö i vinter och jag har haft honom i sex veckor nu och kört en del banjobb och det verkar bara bra med hästen. Jag tror att voltstart kommer att gå bra och jag hoppas på ett fint lopp och att han avslutar bra. Kungapokalen är tanken nästa gång och det här är en riktigt fin modell. Går med 
öppet huvudlag och skor, säger Frode Hamre.

8 Night Rhythm (Örjan Kihlström) har fått ett lopp i kroppen och var bra då. Han var lite tung och får av sig framskorna nu och har gått framåt rejält med senaste loppet som det känns i träningen. Jag tycker han är lite hetare av våra den här gången, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

?

 

 

?
 V86-7 2 640 m, auto

1 Xanthis Coktail (Kim Eriksson) har fin form och kändes fin i årsdebuten med sparat och senast såg han stark ut när han slog ihop. Är stark och gillar 
distansen men är inte så startsnabb. Löser det sig kan han vara med och slåss och om en fin placering. Blir skor bak och barfota fram, säger Claes Svensson.

2 Whipped Eggs (Robert Bergh) var fin senast och jobbar fortsatt bra. Passande distans så det ser bra ut nu och han ska göra upp om det, säger Brian Jörgensen hos Robert Bergh.

3 Dynamit Life (Håkan B Johansson) gick bra efter galopp senast. Tufft emot här och jagar en slant.

4 Mister Niky (Carl Johan Jepson) har tränat på fint inför den här comebacken och känslan är att han gör ett bra lopp och ska kunna duga direkt, sen kan det fattas lite tempo i benen. Skor och vanlig vagn, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

5 Pane Vino (Christoffer Eriksson) har tränat jättebra och gör det nog bra men behöver nog ett lopp i kroppen innan han är helt på topp, säger Markus Niklasson hos Marcus Lindgren.

6 Devs Dragon (Fredrik Persson) har varit behandlad och tagit det lugnt så jag ligger lite lågt den här gången, säger Fredrik Persson.

7 Four Strong Winds (Thomas Uhrberg) har lite taskigt läge. Tuffare emot så är nöjd med en hygglig slant, säger Thomas Uhrberg.

8 Il Boscaiolo (Adrian Kolgjini) gick bra i senaste loppet och kämpade på fint. Har ett tråkigt läge men kommer han till så är han stark och rejäl. Möjligen vanlig vagn, säger Simon Helm hos Adrian Kolgjini.

9 Vanyar Pil (Conrad Lugauer) hade krafter kvar senast och har fin form. Känns bra i träningen och är en outsider. Lite osäker om han kan gå barfota men det spelar inte så stor roll, säger Conrad Lugauer.

10 Panther Face (Stefan Söderkvist) borde gått framåt med loppet i kroppen och ska vara ännu bättre nu. Tycker han ska göra upp om det om det stämmer lite och det blir barfota runt om, säger Admir Zukanovic.

11 Ibra Sånna (Peter Untersteiner) är fin men spåret är inte så bra. Distansen gillar han men vi får se hur loppet utvecklar sig. Går det fort första varvet så tror jag han kommer avsluta bra, säger Edvin Ceka.

12 Sputnik (Bo Falsig) är det bra med men han behöver några fler lopp i kroppen och jagar pengar i första hand, säger Linnéa Falk.

?
 

 

?
 V86-8 2 140 m, auto

1 Greyhound Boko (Björn Goop) slog ihop bakom bilen i den senaste starten. Tror inte han håller upp någon ledning utan får sikta på en bra position och med lucka till slut så kan han tjäna fina pengar, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

2 Andthedanceisover (Jim Oscarsson) var rätt så bra senast och spurtade bra. Börjar hitta form och är han med där framme och kan vara trea-fyra så är jag nöjd, säger Jim Oscarsson.

3 Anddontsayitsover (Kevin Oscarsson) har varit bra nu en längre tid och jag är nöjd med honom. Tror att han gör ett bra lopp och mina två är likvärdiga, 
säger Jim Oscarsson.

4 Herrera Boko (Jorma Kontio) kollade vi upp efter senaste starten och allt var okej. Tränar på bra och det blir samma utrustning nu, säger Katja Melkko.

5 Garmin B.J. (Erik Lindegren) var bra när han vann på Solvalla näst senast men det var inte rätta studsen sist. Känns fin hemma och är pigg och glad. Jag tänkte köra barfota så blir han lite rappare första biten och han får gärna gå i ledningen om jag kommer dit, säger Erik Lindegren.

6 I’ll Fixit (Erik Adielsson) var duktig vid segern senast. Kan vara en skräll här.

7 Lady Youline (Claes Sjöström) är allt jättebra med och formen borde sitta där. Vann med lite krafter kvar senast och det såg inte 
tuffare ut nu så det är väl spåret som kan bli en fälla, säger Henrik Hoffman.

8 Hungarian Hotwax (Kaj Widell) gick helt okej senast och han bör gå framåt med loppen. Läget nu är ju ganska iskallt så vi får hoppas på turen den här gången. Inga planerade ändringar, säger Thomas Lönn.

9 Moolger (Torbjörn Jansson) brukar få svårt vinna men har ett bra smygläge.

10 L’amour Bonanza (Per Lennartsson) ser bra ut i träning och det är en bra häst som har styrka och är under utveckling. Jag är nöjd med honom och det blir inga ändringar, säger Sven Olav Weberg.

11 Marvelous (Örjan Kihlström) tränar på bra och det finns inga minus inför det här. Spåret är man lite bortlottad på och vi fortsätter med samma utrustning, 
säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

12 Mellby Fantom (Ulf Ohlsson) har bra form och tränar bra men det är dåligt utgångsläge. Behövs tur om det ska räcka nu. Går med skor, vanlig vagn och någon form av stängt huvudlag, säger Reijo Liljendahl.  

?