Startsida     Torsdag 20 juni 09:02   Din profil   Live Trot   V75-kalender   Fem tippar
User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera.

V75-TIPSETPubliceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V86 Solvalla 19 juniHästar markerade i blått utgör vårt system där 50% av eventuell vinst varje vecka går till Barncancerfonden och Hjärtebarnsfonden.
V86-1, 2 140 m, auto

 

1 El Fitzgerald (Örjan Kihlström) har gjort det jättebra och känns fin i träningen. Kan öppna bra men det är svårt säga om hon håller ledningen. Hon kommer säkert göra ett bra lopp, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

2 Hevin Boko (Jorma Kontio) har tränat på ett tag och känns fin och formen tror jag sitter där. Vi tror på en bra insats, sen är det svårt säga hur långt det räcker, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

3 White Lightning (Oskar J Andersson) gick bra senast på Östersund mot tuffa hästar. Det ser ännu tuffare ut nu och det är ett stenhårt lopp. Det blir svårt att vinna men jagar en fin placering och känns fin hemma, 
säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

4 Valchiria O.P. (Alessandro Gocciadoro) har hög kapacitet och har fått ett lopp i kroppen nu efter ett kortare uppehåll. Garderar man upp loppet lite så är hon en tänkbar överraskning.

5 Vanesia Ek (Pietro Gubellini) startade senast i ett försök till Sweden Cup och hon avslutade klart bra mellan hästar till slut utan att se helt tom ut. Hon bör duga gott även i det här loppet och ska ses med en vettig platschans på förhand.

6 Inga in Heaven (Carl Johan Jepson) känns fin och det verkar bra med henne. Spår lite långt ut och det är några bra emot men jag tror inte att hon är sämre än någon annan. Hon går barfota runt om och med jänkarvagn. Eventuellt helstängt men troligen norskt, säger Fredrik Wallin.

7 Beautiful Bacardi (Ulf Eriksson) verkar vara bortlottad och det blir nog tufft från det här läget. Hon är annars i bra ordning och det blir inga ändringar, säger Stefan Melander.

8 Viscarda Jet (Ulf Ohlsson) gick vettigt i första starten i Sverige men har efter det galopperat bort sig två gånger i rad. Man lär nog sikta på ett felfritt lopp i första hand och från det här tråkiga utgångsläget så krävs det massvis med tur för att blanda sig i någon segerstrid. Hon känns inte så het i det här loppet.

9 Mellby Free (Björn Goop) var jättefin senast och det finns inget att klaga på inför den här starten. Det är en världsklasshäst och vi har höga förväntningar när vi startar henne, så det är klart att vi tror på en bra chans, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

10 Dibaba (Torbjörn Jansson) har det strulat mycket för på slutet men har fin form. Hoppas på felfritt lopp, då är hon långt fram, säger Roger Walmann.

 

?

 

 

 

? V86-2, 1 640 m, auto

 

1 Au Gratin (Ulf Ohlsson) jagar pengar i första hand.

2 Maximus M.M. (Anders Eriksson) känns fräsch och fin. Rätt snabb ut och får ett fint lopp här. Är nog en som ska räknas. Går med jänkarvagn och barfota fram, säger Morten Waage.

3 Bottnas Fantom (Jorma Kontio) har gjort det riktigt bra i loppen och förhoppningen är att han gör det igen. Tror på en bra insats, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

4 Betting Rebel (Oskar Kylin Blom) var blek senast och det berodde på att han varit ute på grönbete och druckit dåligt med vatten. Kusken får prova mot ledningen, kommer vi dit så kör vi där. Tror på en låg 12-tid och är optimist. Tåskor bak, säger Micael Broberg.

5 Eicas (Björn Goop) är fin och jag är mycket nöjd med honom. Han tränar bra och läget är bra. Brukar gå med skygglappar och utan skor och så blir det nog igen, säger Stefan Melander.

6 Look Håleryd (Peter Untersteiner) är lite trög av sig och på förhand vill jag ligga lite lågt. Jag hoppas han ska vakna till lite och jag tycker han är på gång. Barfota runt om och en bike, säger Peter Untersteiner.

7 Precious Lord (Rikard N Skoglund) blev det helt fel för efter vila senast och nu blir det ett snällt upplägg. Tränar bra och vi är nöjda med en tredje-fjärde plats, säger Markus Niklasson hos Marcus Lindgren.

8 Jackpot Band (Oskar J Andersson) är bra men härifrån kan vi inte ha några större förhoppningar. Står sig nog annars bra i klassen. Tänkt testa barfota runt om och med jänkarvagn trots läget och det ger nog en kick i steget, säger Fredrik Tengstad.

9 Dream Weaver (Ulf Eriksson) är inte så tokig men det krånglar lite i loppen för honom. Har ett bra läge för att smyga med men jag tror Eicas är bättre. Platschans, säger Stefan Melander.

10 Digital Catapult (Per Lennartsson) dunkade i vagnen senast sa kusken och det var nog därför han spände sig lite. Tränar väldigt bra men är lite svårbedömd med tanke på senast, säger Stefan Melander.

11 Don’t Worry (Henrik Svensson) går med bakskor nu, blir lite stabilare så och tävlar inte sämre. Lite dåligt läge för att vara optimist, säger Henrik Svensson.

12 Raja Piraya (Robert Bergh) var lite stressad senast och la onödiga krafter. Tränat bra efter men läget drar ner, säger Brian Jörgensen hos Robert Bergh.

 

? 

 

 

? V86-3, 2 140 m, auto

 

1 Västerbo Sky High (Mattias Djuse) har inte startat på länge men har tränat hela tiden. Bra spår men Mattias bestämmer taktiken, säger Christian E Grasso.

2 Zorro Kronos (Erik Adielsson) var jag nöjd med i årsdebuten och meningen var att han skulle gå framåt med det loppet, men det blev lite problem efter det och han fick en ofrivillig pust i 14 dagar. Så nu känns det som att han är tillbaka där han var inför förra starten och han behöver lopp för att få ordning på grejerna, säger Svante Båth.

3 Headupdisplay (Per Lennartsson) har bra kapacitet för klassen men är lite svårbedömd här då han har varit ifrån lite. Nästa gång så kan det vara dags, säger Stefan Melander.

4 Fille Am (Oskar J Andersson) kändes fin i träningen i måndags. Gjorde ett bra lopp senast och man ska kunna strecka honom, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

5 Odds Indicator (Alexander Nilsson) gick riktigt bra efter galoppen senast och det är ingen tokig häst, säger Alexander Nilsson.

6 Allie Hanover (Viktor Lyck) var vi nöjda med senast och känns taggad och fin i träning. Hoppas hon kommer iväg bra och får ett snällt lopp. Barfota runt om, säger Veronica Sundberg.

7 Kid You Not (Örjan Kihlström) är bra om han fungerar och kan mycket men har inte startat på ett tag och det är nog som med min andra häst i loppet att det kan vara läge nästa gång, säger Stefan Melander.

8 Awaited (Björn Goop) var fin i årsdebuten. Var ­lite seg men avgjorde bra till slut i loppet. Med loppet i ­kroppen tror jag han kommer vara bättre och jag har en bra känsla, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

9 Foppa Sisu (Henrik Svensson) var jag nöjd med senast och han blir lite bättre hela tiden. Ska kunna tjäna en hygglig peng och går med bakskor nu, säger Henrik Svensson.

10 Selfie Brodde (Torbjörn Jansson) får inte aktionen att flyta när det blir tävling. Har hög kapacitet och tränar bra så vi hoppas såklart att han fungerar nu, säger Hans-Owe Sundberg.

11 Oh Lord (Carl Johan Jepson) får vi hoppas på tredje-fjärdespår utvändigt för och att han avslutar bra i loppen. Det blir inga ändringar, 
säger Fredrik Wallin.

12 Johana Baker (Tomas Rosén) får jag ligga lite lågt med och det blir tufft att vara med där framme härifrån, säger Tomas Rosén.

 

?

 

 

 

? V86-4, 2 140 m, auto

 

1 Voltaire Gifont (Pietro Gubellini) startade senast i Jämtlands Stora Pris i Östersund och efter en resa i andraspår så gick han en strålande långsida i tredjespår. Tröttnade något på upploppet men fullföljde ändå fullt godkänt som fyra och visade mycket bra kunnande. Bör inte vara sämre med det loppet i kroppen och från ett bra utgångsläge så kan han vara med och slåss om tätplaceringarna.

2 Zack’s Zoomer (Per Lennartsson) är fin som bara den i jobben. Det har krånglat lite i loppen och fått besvärliga lopp så nu hoppas jag på ledningen men jag vet inte hur långt det räcker då det är bra hästar men han känns iallafall jättefin, säger Stefan Melander.

3 Who’s Who (Örjan Kihlström) avslutade riktigt bra senast och med de här loppen som han fått känns han ännu spänstigare här hemma så han har tagit loppen riktigt bra. Det är några tuffa hästar med så det är inte bara gå ut att vinna utan han får kämpa för brödfödan men jag tror han gör ett bra lopp och är med i striden, jag har en bra feeling. Det blir skor bak vilket han tävlat bra med tidigare och jänkarvagn fungerade bra så vi kör med den igen, säger Pasi Aikio.

4 Volnik Du Kras (Federico Esposito) STARTAR EJ

5 Von Wise As (Alessandro Gocciadoro) har gjort det bra i sina senaste starter och får ses som en outsider den här gången.

6 Lucifer Lane (Johan A Nilsson) känns fin för dagen och är pigg och alert hemma i träning. Nu fick vi ett spår långt ut och vi kommer inte 
att ladda från start. Formen har varit god en längre tid och tanken är att köra till slut. Det är flera italienare med som kan sätta fart på loppet. Inga ändringar, säger Thomas L Nilsson.

7 Snowstorm Hanover (Stefan Melander) har hög kapacitet, men måste skärpa till sig. Det är ett bra spår för honom nu med tanke på att han måste sköta sig. Han är lite på gång men det är nog för bra hästar emot nu, säger Stefan Melander.

 

?


? V86-5, 2 140 m, auto

 

1 Mogas Sabrina (Kevin Oscarsson) känns bra men i det här gänget har vi inga större förhoppningar, säger Eva-Lena Hellman.

2 Asajj T.Dream (Peter Untersteiner) har ett bra utgångsläge och verkar 
vara i bra form för dagen. Jag måste tro på lite chans, säger Ronny Palm.

3 Line Select (Rikard N Skoglund) känns fin i jobben men det blir nog svårt att vinna. En platschans, säger Stefan Melander.

4 My Newt (Tuomas Korvenoja) borde vara i bättre form nu och har bra läge då hon är ganska snabb ut. Borde ha en vettig chans att vara med bland de fyra, säger Tuomas Korvenoja.

5 Ti Amo Face (Erik Adielsson) kändes fin i den senaste starten enligt Erik, så galoppen var sur. Hon har tränat fint efter det loppet och ska vara längre fram formmässigt till den här gången. Vi kör som i senaste starten och hon kan ta en plats, säger Reijo Liljendahl.

6 Hankypanky Peyton (Jorma Kontio) känns fin i jobben och vi tror att hon gör en bra insats direkt. Det kan bli någon barfotabalans nu, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

7 Mellby Glorious (Björn Goop) måste köras lite snällt. Får smyga med igen i loppet så får vi se hur långt det räcker, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

8 Fairchild (Ville Karhulahti) gjorde det klart godkänt som tvåa senast. Nu får man brottas med ett riktigt besvärligt utgångsläge och det blir nog svårt att komma till härifrån. I första hand får man nog försöka ta en vettig slant i det här loppet.

9 Landing Gear (Ulf Ohlsson) är ingen tokig häst för klassen och senast fick hon nog inte det loppet som hon skulle ha. Gången innan satt hon fast med rubbet och känns fin i träningen, säger Stefan Melander.

10 Passa (Kaj Widell) är det bra med men haft en del problem med fräschören. Det blev ett tufft lopp och det blir ett snällt upplägg. Inget för vinnarspelarna och går med skor runt om, säger Li Hanné.

11 Digital Class (Per Lennartsson) är allvarligt på gång och satt fast mot bra hästar senast. Fungerar hon så är det en fin häst men läget är svårt, säger Stefan Melander.

12 Real Caviar (Torbjörn Jansson) har gjort det jättebra och blivit bättre och bättre. Visar fin inställning men läget gör att det blir svårare. Kan vara med långt fram om det löser sig, säger Hans-Owe Sundberg.

 

? 

 

 

? V86-6, 2 640 m, volt

 

1 Cesar F.C. (Kaj Widell) har stigande form. Har ett bra utgångsläge och distansen fungerar helt okej. Tufft begära han ska hålla undan 40 meter mot Reckless men han går bra i ledningen och kan bli tuff att hitta därifrån, säger Thomas Lönn.

2 Celinn Palema (Anders Eriksson) verkar pigg och glad och håller formen. Distansen passar fint och hon står bra inne i loppet. Brukar vara svårt ta 40 meter och hon är säkert med där framme. Måste gå med skor nu, säger Bo Ralfelt.

3 Zaffiro G.Z.O. (Carl Johan Jepson) kan en hel del. Ska räknas ganska tidigt.

4 Gold Twister (Göran Jansson) är ute i ett tufft lopp och har ett svårt spår. Pengar så är jag jättenöjd, säger Göran Jansson.

5 Dugur (Örjan Kihlström) känns fin men han ­stökar till det i loppen. Finns bra kapacitet men krånglat mycket. Hoppas han ska få en fin peng om han fungerar, säger Zandra Vidén.

6 Rocky Tilly (Oskar J Andersson) slog i vagnen senast och har jättefin form. Känns fin och det blir nog vanlig vagn nu. Är snabb ut och ska kunna göra upp om det, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

 

2 660 meter

7 On The Dot (Sten S Carlsson) satte resan ner senast. Allt verkar som det brukar och jag hoppas på pengar, säger Sten S Carlsson.

8 Copimade (Per Lennartsson) jagar lite efter formen. Svårbedömd och vi ligger lite lågt, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

9 Global Undecided (Jorma Kontio) kändes kanonfin när jag körde honom i förra veckan. Sköter han sig i loppet så tycker jag han är en som ska hugga om det, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

 

2 680 meter

10 West Wing (Oskar Kylin Blom) är ute på en optimal distans. Han känns fin och ser ruggigt bra ut hemma i träning. Om vi skulle vara trea, fyra får jag vara nöjd. Eventuellt helstängt huvudlag, säger Micael Broberg.

11 Springover (Peter Untersteiner) gjorde det fint i comebacken senast på Kalmar och han känns fortsatt löpglad och fin. Jag tror han gör ett bra lopp. Han kommer att gå med bakskor nu, säger Peter Untersteiner.

12 Reckless (Björn Goop) gjorde det bra i comebacken men det kommer behövas fler lopp i kroppen innan han är som bäst. Kan säkert 
vara med bland de tre i det här loppet, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

 

?

 

 

 

? V86-7, 2 140 m, auto

 

1 Viking Brodde (Örjan Kihlström) gick ruskigt bra senast och det är en blivande kanonhäst om han får hålla sig frisk och fräsch. Kan öppna hyggligt, men svårt säga om han kan hålla spets. Tror på en bra insats, vi ger inte upp på förhand, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

2 Iglesias Boshoeve (Björn Goop) gjorde det bra senast och gick barfota runt om då. Kommer med fin form och klaffar det lite så kommer han vara långt fram igen, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

3 Mellby Glader (Carl Johan Jepson) var jättefin senast. Allt verkar bra med efteråt och vi tror på en bra insats. Kanske någon han inte rår på men han kan vara trea-fyra, säger Brian Jörgensen hos Robert Bergh.

4 Attraversiamo (Erik Adielsson) gjorde en femstjärnig prestation senast. Fick pusta lite efter det och vi har inte vridit på kranarna 
lika mycket till den här ­starten, men känns bara bra i träningen. Det ser ut som en väldigt bra chans här, säger Svante Båth.

5 Wingmaster (Kim Eriksson) gör gedigna lopp hela tiden utan att sticka nosen först så många gånger. Kan ta fina pengar på nytt här.

6 Dallas (Markus Niklasson) blev för pigg i dödens under Elitloppshelgen och orkade inte. Känns fin och det blir ett snällt upplägg. Nöjd med att vara trea, fyra, säger Markus Niklasson.

7 Admirer (Conrad Lugauer) gjorde det fint ifjol och kommer med två raka segrar i år. Vi möter tuffa hästar men han är också bra. Det är en flexibel häst som är startsnabb och jag tror på en fin prestation. Eventuellt barfota och eventuellt bike, säger Markus Waldmüllerhos Conrad Lugauer.

8 Riptide R.D. (Pierre ­Nyström) har gjort det helt okej men känns bortlottad den här gången. Får svårt.

9 Golden News (Per Linderoth) har gjort det bra på slutet och har ett fint smygläge den här gången, men möter nog några för bra.

10 Avant Garde (Robert Bergh) var väldigt bra i comebacken i den senaste starten. Det verkar fortsatt bra med honom efteråt i träningen, säger Brian Jörgensen hos Robert Bergh.

11 Rothschild (Rikard N Skoglund) gick bra näst senast men galopperade sist. Jag hoppas det var en tillfällighet och att han upprepar den näst senaste starten för då var han väldigt fin. Kapabel häst men svårt läge och är han trea-fyra så är vi nöjda. Aluminiumskor nu, säger Hans R Strömberg.

 

? 

 

 

? V86-8, 2 140 m, auto

 

1 Vinci I.M. (Peter Untersteiner) hoppas vi ska kunna ta ledningen trots att det är auto. Intressant läge och det är min bästa chans. Barfota, bike och urryckare, säger Peter Untersteiner.

2 Elena Rigby (Oskar Kylin Blom) har fin form och bra spår. Möter tuffa hästar men är startsnabb och får ett fint lopp. Jänkarvagn för första gången och barfota fram, säger Rikard Lindh.

3 Insignia (Viktor Lyck) känns fin och var duktig senast. Hoppas hon kommer ner och får ett snällt lopp, säger Veronica Sundberg.

4 Stephanie Divine (Per Lennartsson) är kvick ut men ska nog ha en ryggresa för att vinna. Körs på chans, säger Markus Niklasson hos Marcus Lindgren.

5 Ninja’s Nightwish (Mattias Djuse) var lite seg senast efter uppehåll men tränar fint och bör vara lite vassare nu. En slant i första hand, säger Mattias Djuse.

6 Charisme du Nord (Alf Nordemo) jagar pengar.

7 Mellby Eye Catcher (Erik Adielsson) är jämn, säker och ärlig. Slår nog till snart, sedan om det är nu eller om några starter får vi se, säger Anders Källberg.

8 Joyeuxanniversaire (Jorma Kontio) är stark och rejäl och under utveckling. Med bra lopp ska det kunna bli en hygglig placering, 
säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

9 Ies Juvel (Carl Johan Jepson) håller sin form och vi får hoppas hon får ett fint lopp. Jag har lite svårt placera henne i loppet, säger Fredrik Wallin.

10 Wannabe Young (Per Linderoth) jagar sin första seger i karriären.

11 Strawberrydaiquiri (Johan Carlfjord) var nog bättre än någonsin senast. Hon känns väldigt fin och hon kan hugga om fina pengar, säger Johan Carlfjord.

12 Hersey Boko (Örjan Kihlström) räknas tidigt.

13 Bear Bahareh (Ulf Ohlsson) kan behöva loppet i kroppen. Hon har bra kapacitet och duger gott i nuvarande klass. Hon har varit lite speciell tidigare men vi hoppas att hon mognat lite nu. Inte bestämt balansen, säger Reijo Liljendahl.

14 East Doris (Emilia Leo) har tränat på fint och är i bra form. Löser det sig så är hon inte helt borta i loppet, säger Leif Jonsson

15 Drottning Pace (Anders Eriksson) blev behandlad efter senast. Kan avsluta snabbt med rätta ryggar, säger Christer Nordmark.

 

?