Startsida     Lördag 19 oktober 06:20   Din profil   Live Trot   V75-kalender   Fem tippar
User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera.

V75-TIPSET

Publiceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V75 Romme 19 oktoberHästar markerade i blått utgör vårt system där 50% av eventuell vinst varje vecka går till Barncancerfonden och Hjärtebarnsfonden.
 V75-1, Brons, 2 140 m, volt

 

1 Electrical Storm (Mattias Djuse) verkar det fint med och han gjorde ett bra lopp efter uppehåll senast och satt fast med en del krafter kvar. Jag tror att han gör ett bra lopp igen och att det ska kunna räcka en bit. Tar man med fler än en häst så ska han streckas tycker jag, säger Mattias Djuse.

2 Tale of Jacks (Kaj Widell) blev lite sliten av några makalösa lopp i somras och fick gå till veterinären. Fick lite vila och har tränat på en månad efter det och allt känns bra. Behöver nog ändå ha ett eller två lopp i kroppen men det är svårt säga då han är ofokuserad i träningen. Har nog inga problem med spåret men det är nog ingen vinstchans. Troligen öppet huvudlag, säger Mikael Cedergren.

3 Global Tailwind (Jörgen S Eriksson) var jag fullt nöjd med senast. Han brukar göra bra lopp och voltstart, distans och bana passar honom tycker jag. Spåret är bra och jag tror vi kan köra honom barfota runt om nu och så blir det vanlig vagn. Är jag bland de tre är jag jättenöjd, säger Jörgen S Eriksson.

4 Chapuy (Åke Lindblom) känns allt bra med. Ny i klassen men får han ett bra lopp ska han nog kunna skrälla till lite grann. Han är ovan med voltstart men är klok och fin så jag tror det ska gå och han är ju kvick i grunden så trampar han till så vet man inte riktigt vad som händer, säger Åke Lindblom.

5 Win B.Hill (Jorma Kontio) gjorde comeback efter flera års bortavaro senast och gjorde det mycket bra. Det här är en kanonhäst som ska ha gått framåt med senaste loppet i kroppen. Han är förnuftigt så ­borde klara spåret. Ska absolut räknas, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

6 Macelleria (Robert Bergh) har ett optimalt läge och är snabb ut ur volten. Tränar ännu bättre nu än inför senast så verkar gått framåt. Det ser väldigt lämpligt ut på förhand och det ser ut som en toppchans. Öppet huvudlag, barfota runt om och svensk jänkarvagn, säger Oskar Florhed hos Robert Bergh.

7 OnTrack He’s Black (Nicklas Westerholm) får vi se hur han kliver iväg härifrån, men jag tror han kommer iväg hyfsat. Får sikta på att få ett fint lopp och han har gått framåt med senaste loppet i kroppen, säger Kevin Svedlund hos Nicklas Westerholm.

8 Dom Perignon (Örjan Kihlström) har fått några lopp nu och ser bättre och bättre ut. Bra läge och går fint till slut så han kan nog bli trea-fyra, säger Per-Erik Pettersson.

9 Remarkable Feet (Jörgen Westholm) gjorde ett okej lopp i Umeå utan att vara på topp. Det är ju en jättefin häst som satt fast i ett försök till Sprintermästaren men han är nog inte i samma form nu. Smyger med härifrån och kan ta en framskjuten placering, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

10 My Dream Art (Oskar J Andersson) var blek senast och var inte till sin fördel. Han känns okej efteråt men med tanke på insatsen senast får vi ligga lågt och se var han står nu. Peng i första hand, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

11 Waikiki Silvio (Björn Goop) har jättefin form men har fått ett tråkigt läge. Allt verkar bra med honom hemma och kan vara en rolig häst att ta med på kupongen om man letar efter en skräll. Blir inga ändringar, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

12 Enzo Am (Per Nilsson) känns jättefin efter senaste loppet. Det blir svårare med det här läget så vi får hoppas på tur och att de kör ordentligt där framme, säger Bengt Oltorp.

 

?

 

 

 

? V75-2, 3 140 m, volt

 

1 Diggerman (Ulf Ohlsson) känns som han ska och han gick ett rejälare jobb i tisdags för att se om han vaknar till lite. Jag hoppas att han ska kunna ta pengar från ett bra läge med en bra kusk och jag tror han klarar distansen, säger Caroline Josefsson.

2 Isn’t it Ironic (Katrin K Frick) känns som han ska i jobben och är fin. Han gör det han ska i loppen men behöver att det löser sig lite under vägen. Vi är glada om det blir en peng med hem, säger Malin Connysson.

3 Azarayah Ridge (Örjan Kihlström) avslutade bra senast. Kan ta fina pengar här.

4 Testa di Cavolo (Emilia Leo) gick ett lättare jobb i torsdags och allt är okej. Han är entaktad och stark så distansen passar bra. Platskandidat, säger Hans R Strömberg.

5 Sansiro Gel (Kajsa Frick) får normalt svårt att hävda sig i det här loppet. Jagar slantar.

 

3 160 meter:

6 Sloppy Joe (Robert Bergh) blir det nog lite tufft för att gå ut på V75 direkt. Har gått ett 16-jobb och känts bra och han gör nog ett bra lopp men det räcker nog ändå inte den här gången. Utrustningen är inte helt bestämd än utan det bestäms nog efter värmningen. Jag skulle tro det blir barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag, säger Oskar Florhed hos Robert Bergh.

7 Super Benny (Carl Johan Jepson) är allt som det ska med och vi får försöka ta en slant. Han är stark, säger Benny Ohlsson.

8 Magic Cash (Jorma Kontio) felade senast utan att vi har någon förklaring. Han har bra form och är ute över en passande distans och han ska kunna hävda sig här, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

9 Guillaume Boko (Björn Goop) gjorde ett jättefint lopp senast och formen verkar fin. Står bra inne och jag tror han klarar distansen bra. Han är en av dem som ska göra upp om det. Vanlig vagn den här gången, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

 

3 180 meter:

10 Volocity de Vie (Oskar J Andersson) har gjort det okej i två starter och möter lite bättre motstånd den här gången. Jag tänkte chansa invändigt med honom den här gången så läget var till belåtenhet. Jag hoppas på fina pengar och det blir inga ändringar, säger Oskar J Andersson.

11 Coal Trader (Magnus A Djuse) är nog i sitt livs form och gjorde ett jättebra lopp senast. Barfota runt om nu och jag tror han blir jättefarlig här, säger Catarina Norqvist.

12 Latest News (Magdalena Eriksson) känns väldigt fin men jag har inga höga förhoppningar här. Skor, vanlig vagn och öppet huvudlag, säger Magdalena Eriksson.

13 Doctor Doxey Zenz (Mathias Andersson) kan mycket och har hög kapacitet. Platsbud.

14 Tiger Williams (Ante Lisell) tappade en sko senast. Gången innan spurtade han riktigt bra. Hoppas på peng, säger Ante Lisell.

 

3 200 meter:

15 Apollon de Kacy (Jörgen Westholm) känns jättefin och tränar bra. Hästen har gjort bra lopp men det kan bli svårt att runda allihopa från det här utgångsläget. Distansen är en fördel och gynnar honom men man behöver mycket tur för att vinna härifrån, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

 

?

 

 

 

? V75-3, Guld, 1 640 m, auto

 

1 Exodus Hanover (Örjan Kihlström) fick ett väldigt tacksamt utgångsläge. Gjort bra lopp efter en lång frånvaro men det är lite svår att sätta in honom här. Går framåt med loppen i alla fall och ett streck skulle han kunna vara även om Milligan’s School nog blir svår att slå, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

2 Antonio Tabac (Oskar Kylin Blom) var jättefin på Bollnäs men tyvärr galopperade han av ren friskhet i sista sväng, annars hade han nog vunnit. Han känns jättebra efteråt i träningen och börjar komma igång ordentligt nu igen. Har inte bestämt hur jag lägger upp taktiken, säger Oskar Kylin Blom.

3 Super Zantos (Ante Lisell) blir det spännande med här. Han fick ett bra spår nu och jag hoppas banan blir fast och inte så blöt, blir den fast så ska vi försöka ge dem en match. Jag drar ner norsken innan bilen släpper och gasar så får vi se vad som händer. Han känns jättebra i jobben och var bra i den senaste starten på Solvalla men det gick sakta och vi låg längst bak så det gick inte göra så mycket, säger Ante Lisell.

4 Milligan’s School (Ulf Eriksson) verkar det väldigt bra med i träningen. Han är lite bättre från start när han är en bit ut i banan så spåret är bra för honom. Jag tycker han har en bra chans här om allt bara är normalt med honom. Är banan bra så kör vi utan skor, säger Stefan Melander.

5 Chianti (Björn Goop) kommer undan för undan nu med lopp i kroppen och han har körts snällt i de här loppen. Jag tror att han får ett snällt upplägg nu också då det är debut i Gulddivisionen. Jag tror ändå att han säkert kan vara bland de tre med rätt resa, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

6 Diamanten (Erik Adielsson) gick ett bra lopp senast på Solvalla och har känts helt normal efter det. Man kan inte räkna bort honom även om det ser lite stökigt ut för att komma ner i ett slagläge från start då det är startsnabba och travsäkra hästar invändigt. Han är i hygglig författning i alla fall utan att vara i riktig toppform. Det blir inga ändringar, säger Stig H Johansson.

7 Snowstorm Hanover (Stefan Melander) var seg senast men jag vet inte varför, jag trodde han skulle gå bättre. Han får svårt härifrån. Eventuellt så kommer vi rycka skorna, säger Stefan Melander.

8 Zack’s Zoomer (Rikard N Skoglund) gick bra efter lite vila senast så med ett vettigt läge hade det varit annat men nu så ligger jag lågt härifrån, säger Stefan Melander.

9 Going for Gold Zaz (Nicklas Westerholm) verkar bra i träningen och gör okej lopp hela tiden. Han får jaga pengar i första hand den här gången då det är bra hästar emot. Eventuellt så blir det barfota runt om nu, säger Kevin Svedlund hos Nicklas Westerholm.

10 M.T.Joinville (Carl Johan Jepson) är det svårt att säga hur det ska gå för nu på kort distans då han aldrig varit ute på den distansen, det är svårbedömt. Han är annars jättefin i jobben hemma och det blir inga ändringar, säger Susanne Richter.

11 Elian Web (Jorma Kontio) är allting mycket bra med i träningen och jag är väldigt nöjd med honom för tillfället. Han var väldigt bra senast men hade ett dåligt spår och då det var snabba hästar invändigt så tog vi det lugnt från start, han hade alla krafter kvar. Spåret är dåligt igen och vi behöver mycket tur härifrån för att vinna. Han är i toppform i alla fall och kommer gå med ett norskt huvudlag här, säger Katja Melkko.

 

?

  


? V75-4, Kallblod, 2 640 m, volt

 

1 Demex (Rikard N Skoglund) verkar det bra med och senast gick han en väldigt bra upphämtning som trea efter galopp. Håller han sig till rätt gångart så kan han nog ta en slant här, säger Jan-Olov Persson.

2 Hönn Blesa (Ulf Backhouse) har inte visat något extra på slutet och får svårt att vinna.

3 Bokli Rapp N.O. (Örjan Kihlström) var väldigt duktig i den senaste starten när han vann och han tränar fortsatt på bra efteråt. Vi får se vilken vagn det blir och lite tätare starter nu borde bara vara fördelaktigt, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

4 Hvalstad Odin (Erik Adielsson) kan vara ­lite ivrig från början så vi är inte nöjda med spåret den här gången. Annars verkar det bra och det blir barfota fram. Har varit fin men det är tuffare emot den här gången och man ska se honom som en outsider. Magkänslan är att distansen ska gå bra, säger Jimmy Jonsson hos Öystein Tjomsland.

5 Arragon (Kaj Widell) har inte startat på länge men han känns rätt så hyfsad i träningen. Han behöver nog ändå ett lopp i kroppen innan det lossnar för honom ordentligt och jag tror knappast det räcker till vinst men får han en slant här så är det bra, säger Hans Pettersson.

6 Tjasse (Kajsa Frick) kan få ett fint lopp om man prickar starten härifrån men normalt blir det för tufft att blanda sig i segerstriden.

7 Brenne Järven (Oskar J Andersson) har gjort bra lopp hos oss och var bra senast som tvåa. Han tränar på fint hemma och är snabb ut och får ett bra lopp härifrån. En outsider som kan dyka upp där framme, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

8 Gullkongen (Claes Stolt) är det jättebra med och han känns ännu bättre i träningen nu efter de senaste loppen. Han går bra till slut och tar han en plats här så får man vara glad, säger Claes Stolt.

 

2 660 meter:

9 Järvsöodin (Ulf Ohlsson) har varit bra och senast hade han bakspår på 20 meters tillägg, det gick inte att bli bättre då. Jag hoppas det löser sig, säger Jan-Olov Persson.

10 Bilbo B.S. (Carl Johan Jepson) var duktig senast och är inte så tokig. Kan ta fina pengar om det inte strular under vägen.

11 Torpa Olea (Hans Bergh) är i bra form och hon har gjort det bra på slutet. Tufft motstånd nu så det blir nog svårt den här gången men det är nog löpningsförloppet som avgör och det är många med chans. Inga ändringar, säger Lars Selin.

12 Guli Rubin (Jörgen Westholm) var okej senast som fyra. Det fattades lite senast och är nog inte på topp ännu. Vi får ligga lite lågt och hoppas att han överraskar oss, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

13 Lukas Rauen (Magnus A Djuse) gör fina lopp hela tiden och slåss om en plats igen.

14 Guli Tor (Björn Goop) hade en väldigt fin fart in på upploppet senast men slog på en galopp. Som tur var ställde han sig och blev trea. Han verkar pigg och glad efter loppet, säger Jan-Olov Persson.

15 Hallsta Vinnex (Magnus O Jonsson) har hamnat lite långt ut och det är väl inget superläge precis och det är ju bra hästar emot också. Har blivit lite trött till slut i loppen men jag hoppas han blivit lite bättre. Inga ändringar, säger Magnus O Jonsson.

 

?

 

 

 

 

? V75-5, Klass II, 1 640 m, auto

 

1 Easy Cash (Jörgen Westholm) är en jättefin typ som var sjuk senast i Kriteriekvalen. Spåret passar då han är snabb ut och han bör få en bra position. Distansen tror jag inte spelar någon roll för honom då det känns som en snabb häst, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

2 Choco Lane (Björn Goop) var dålig senast på Solvalla utan någon direkt förklaring. Allt är helt okej efteråt i träningen och tillåter banan så kommer vi köra barfota runt om, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

3 Brake Cooling (Jorma Kontio) känns väldigt bra och är betydligt bättre än raden. Jag tror han gör ett väldigt bra lopp och distansen blir han nog glad att springa på. Han är bra i ordning, säger Stefan Melander.

4 Angel From Above (Claes Sjöström) har inlett karriären bra men har en tuff uppgift nu som treårigt sto. Jagar nog pengar här.

5 Digital Summit (Örjan Kihlström) är bra i form men jag är lite frågande till distansen och jag vet inte riktigt hur han öppnar. Är en fin häst i alla fall, säger Stefan Melander.

6 Bordeaux Doc (Åke Lindblom) vann senast på ett mycket bra vis och har jobbat på bra efter det, han känns väldigt fin. Är ganska kvick från start så jag får köra till och se vart han hamnar. Han var ganska okörd senast på 1.13,1 över full väg och normalt borde han ju kunna springa lite fortare på den här distansen, säger Åke Lindblom.

7 Chiptime (Niclas Hammarström) har egentligen inte på V75 att göra men han har varit duktig och formen är på topp. Han har visat under sommaren att han kan röra på sig men för att vi ska räcka till nu så rycker vi alla skor och så provar vi med goggles. Han öppnade riktigt bra senast och han ska till ledningen, det får kosta vad det vill och svarar någon invändigt så får dem skylla sig själva, säger Mikael Cedergren.

8 Residual Thrust (Rikard N Skoglund) får svårt härifrån och det ser svårt ut för henne. Hon är fin i jobben, säger Stefan Melander.

9 Fighter Mearas (Ulf Ohlsson) var jättefin i den senaste starten då han vann enkelt efter ledning runt om den gången. Han har skyhög kapacitet för klassen och de dagar det stämmer för honom då är han alltid svårslagen. Bakspåret gör att det blir en lugnare avgång men förhoppningsvis så kan vi hamna hyggligt till direkt. Sköter han sig då slår vi många till slut och jag blir inte förvånad om han dyker upp där framme. Inga ändringar, skor runt om, säger Svante Båth.

10 Thunder Rick (Linda Sedström) känns bra på alla sätt och vis och var riktigt bra näst senast. Klart sämre senast utan att vi har hittat någon anledning till det men han är fin i jobben. Det är nog inget för V75-spelarna från bakspår då han gillar vara med där framme. Det blir ett snällt upplägg och formen är ju ändå lite svårbedömd. Helstängt huvudlag för första gången och eventuellt jänkarvagn, säger Johan Sedström.

11 Erik K. (Carl Johan Jepson) fick ett dåligt utgångsläge men var jättefin i torsdagens jobb inför detta. Var fin i den senaste starten och Carl Johan brukar kunna hitta rätt vägar och då ska han kunna tjäna fina pengar. Provar med goggles den här gången och jänkarvagn, säger Josefine Ivehag.

12 Reven Dejavu (Erik Adielsson) har inlett jättebra och känns normal i träningen. Måste ha maxflyt härifrån så klart för att det ska kunna bära hela vägen och det är väl nästa år som jag hoppas blir hans bästa säsong. Ingen ändring, säger Diederik Meilink.

 

?

 

 

 

? V75-6, Silver, 2 140 m, auto

 

1 Ural (Jorma Kontio) kan spåret bli en fälla för om han blir instängd men annars är det en bra chans tycker jag. Jag är jättenöjd med honom i träningen och det blir barfota runt om ifall det går, säger Susanne Richter.

2 Track Angle (Anders Eriksson) gick jättebra i den senaste starten och vi var väldigt nöjda den gången och han ser ut att bibehålla formen i träningen inför den här starten. Det är hårt i Silverdivisionen men jag tyckte att vi skulle prova då jag tycker han är rätt så bra. Vi får se hur långt det räcker men han har ett bra spår i alla fall och jag tror att han kommer gör ett bra lopp här. Jag funderar lite på huvudlaget men jag låter kusken avgöra det efter värmningen, det är ett helstäng i så fall, säger Morten Waage.

3 From the Mine (Magnus A Djuse) har varit fruktansvärt bra hela det här året och han känns fortsatt jättefin efter det senaste loppet. Jag känner mig väldigt nöjd med spåret men vilken taktik det blir lämnar jag över till Magnus. Jag tycker att han har en rätt så bra chans, säger Catarina Norqvist.

4 Esprit Sisu (Erik Adielsson) STARTAR EJ

5 Exclamation Mark (Ulf Ohlsson) fortsätter att träna bra och har normal form. Med en struken innanför nu så blev läget lite bättre och vi får köra iväg från början och se vad det blir. Han kommer gå barfota runt om ifall banan är vettig, säger Reijo Liljendahl.

6 Global Undecided (Örjan Kihlström) har blandat och gett litegrann. Har han en normal dag så har han visat att han har en grymt bra kapacitet så vi får hoppas han har en bra dag helt enkelt, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

7 Ebony Boko (Oskar J Andersson) kämpade på bra i den senaste starten som fyra i mål och han gick okej. Hästen känns bra hemma och är snabb ut så han trycks nog iväg från start och skulle han få spets ökar chanserna. Tror på en bra placering, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

8 Malkin (Carl Johan Jepson) känns jättefin i träningen så jag har inget att klaga på där men jag har väl ingen segervittring från det här läget. Vi ska prova med ett norskt huvudlag den här gången och det har jag testat hemma och då gick bra, annars blir det skor och jänkarvagn, säger Hanna Forslin.

9 Sign Me Up Too (Emilia Leo) har bra kunnande för klassen men har inte riktigt kommit upp på sin högsta nivå det här året. Har ett fint smygläge nu och bör få ett fint lopp härifrån. Han ska inte nonchaleras helt utan bör streckas i ett öppet lopp. Outsider.

10 Flash Hammering (Jörgen Westholm) har inte riktigt varit till sin fördel och letar fortsatt efter formen. Han känns normal i jobben och är åtgärdad efter senast där han ändå var lite positiv, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

11 Reverend Wine (Björn Goop) gör aldrig ett dåligt lopp och han har en stabil formtopp. Han är fortsatt jättefin i jobben och är stark och bra. Det blir ju svårare med det här läget och det måste ju stämma lite. Inga ändringar, säger Diederik Meilink.

12 Perfect Dynamite (Rikard N Skoglund) känns jättefin och laddad i träningen sen får vi se vad Rikard hittar på härifrån. Jag ska i alla fall säga åt honom att dra ner norsken innan start så att han blir lite mer alert. Han gjorde det bra i senaste loppet men krokade ihop lite 600 meter från mål så han fick hålla igen honom lite men sen så avslutade han jättebra. Kör de som galningar där framme så finns det väl hopp och han går med en jänkarvagn, säger Ante Lisell.

 

?

 

 

 

? V75-7, Klass I, 2 140 m, auto

 

1 Editor (Oskar J Andersson) hängde på fint senast och satt fast lite in mot mål, jag var nöjd med honom. Det är bra styrka i honom och han vore gynnad av ett högt tempo. Har visat sig vettig från start men normalt blir han nog över från innerspåret. Troligen jänkarvagn för första gången i min regi och så bestämmer jag huvudlag efter värmningen, säger Oskar J Andersson.

2 Prediction (Nicklas Westerholm) var klart förbättrad i den senaste starten och verkar tänt till av ett miljöombyte i Sundsvall. Med en vettig resa nu så ska han kunna vara intressant. Det blir samma utrustning och med tanke på senast känns det spännande här även om det är hårdare emot, säger Kevin Svedlund hos Nicklas Westerholm.

3 Figaro Vici (Jörgen Westholm) är en jättefin häst som tränar mycket fint. Har gjort det bra i Frankrike men det är lite svårbedömt att säga nu hur han står sig mot dessa, men han tränar bra. Han ska räknas, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

4 Rocky Tilly (Rikard N Skoglund) var jättefin i den senaste starten på Solvalla och är snabb ut från start. Får han det rätta loppet så ska han räknas och båda våra i loppet känns som tidiga streck, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

5 Bear Bahareh (Ulf Ohlsson) har bra form. Hon gick bra senast och har tränat fortsatt bra efter det. Hon ska kanske kunna duga här om det stämmer lite med löpningen. Inga ändringar, säger Reijo Liljendahl.

6 Noble Boy (Per Linderoth) var väl lite sisådär senast men han hade stått över lite innan dess så jag hoppas och tror att han har gått framåt med det loppet i kroppen. Möjligtvis så blir det jänkarvagn nu istället för en vanlig vagn, säger Per Linderoth.

7 In Love Boko (Örjan Kihlström) har jag inte haft så länge men han kom i bra författning. Har kört ett banjobb förra måndagen och då gick han underkant 1.17 med ett 13-varv och var väldigt fin så han verkar ha bra kapacitet. Kommer nog behöva ett lopp och är en slant i första hand nu. Blir nog hård bana så då det blir nog skor, säger Joakim Elfving.

8 Pecorino (Carl Johan Jepson) skrällde senast men har en tuffare uppgift den här gången så det blir svårt att ta ännu en seger.

9 Istanbul Boko (Jorma Kontio) stiger upp en klass nu men jag tycker han har för lite pengar på sig, så med ett vettigt lopp så ska han vara med och kämpa om det. Har inte fått visa sitt bästa kunnande ännu men förhoppningsvis kommer det framöver, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

10 McGarret (Micael Stjernström) verkar det fortsatt bra med och han är pigg och glad i jobben. Det ser intressant ut nu tycker jag och jag hoppas han kan få bra draghjälp av Istanbul Boko under slutvarvet och då ska hans spurt bita bra till slut. Det blir inga ändringar utan jänkarvagn, helstängt och barfota fram, säger Jesper Hedqvist.

11 Toreador (Svante Ericsson) är en väldigt kapabel häst när han sköter sig. Det kan bli svårt att räcka hela vägen den här gången från det här utgångsläget. Han behöver ha skor bak den här gången och det är ett litet minus, säger Svante Ericsson.

12 Panther Face (Henna Halme) tränar på bra och är en trevlig häst. Galopperat sista två gångerna så i första hand är det felfritt som gäller. Känns som en häst som duger i klassen men den här gången får jag ligga lite lågt. Barfota runt om, jänkarvagn och open-eye, säger Veijo Heiskanen.