User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera
eller rensa cacheminnet i din dator/mobil..


V75-TIPSET


Publiceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V86 Åby/Örebro 27 majV86-1, 2 640 m, auto

 

1 Comte Godiva (Marc Elias) avslutade väldigt bra senast och flög över upploppet med rycktussarna kvar. Känns fortsatt bra i träningen. Lång distans är eventuellt ett litet minus. Han är någorlunda snabb ut samtidigt som man såg senast att han har en rejäl avslutning. Han borde ha en bra chans här, då formen pekar rakt uppåt, säger Marc Elias.

2 Aqua Photo (Flemming Jensen) håller sin form, varken mer eller mindre. Verkar normalt i jobben med honom och är nog pengar som gäller den här gången, säger Flemming Jensen.

3 Sergie Phefirst (Kevin Oscarsson) satt fast med lite krafter kvar i mål senast. Borde vara bättre nu med loppet i kroppen så man ska nog passa honom lite nu, säger Kevin Oscarsson.

4 Utah Broline (Peter Untersteiner) har tränat på och jag är nöjd med honom. Jag tror distansen passar bra och det blir barfota bak, säger Peter Untersteiner.

5 Hurricane Silas (Björn Goop) har varit jättefin och det känns som att han håller formen. Jag tycker det ser intressant ut och spåret är det bästa för honom då han öppnar bäst därifrån. Ser ut som en bra chans, säger Fredrik Persson.

6 Mellby Highball (Robert Bergh) gör första starten för oss. Han ser bra ut i träningen och har varit in två gånger till Åby. Kan ta en plats här, säger Dwight Pieters.

7 Mr Rapide (Mikael J Andersson) har lugnat ner sig och han mår bra för dagen. Jag tror att han är med bland de tre-fyra främsta här, säger Lars Bratell.

8 Bordeaux S. (Carl Johan Jepson) var duktig senast mot några bra hästar. Han blir bättre och bättre och har alltid chans att vinna tycker jag. Han har ett svårt spår men det är ju ett långt lopp och han tränar bra inför, säger Jerry Riordan.

9 G.K.Ursus (Greger Fajersson) har gjort det bra i alla starter. Har ett bra läge och han kommer köras på chans, då kan han avsluta bra till slut med en lucka, säger Stefan Lagerström.

10 My Liberty (William Ekberg) letar form. Får svårt.

11 Tresexton (Jan Henriksson) har en bra form och jag tror det är ett plus för distansen nu. Med lite körning under vägen så kommer han plocka många till slut, säger Jan Henriksson.

12 Springbank (Christoffer Eriksson) var het senast så spåret är nog bättre i starten den här gången, så han håller sig lugn. Huvudsaken nu är att han travar hela vägen, säger Dwight Pieters.

 

?
 
 

 

?
 V86-2, 2 100 m, auto

 

1 Eddy West (Göran Wester) ser det intressant ut med här tycker jag. Han är startsnabb och jag försöker hålla ledningen då han går bra därifrån. Han har blivit behandlad efter senast starten och känns bra i träning, säger Göran Wester.

2 Easy Cash (Jörgen Westholm) har gjort det bra båda gångerna i år och han gick ett jobb under måndagen där han såg jättefin ut. Jag tror på en bra insats och det är en häst med hög kapacitet. Jag tycker man ska strecka honom tidigt. Barfota fram, säger Jimmy Dahlman hos Jörgen Westholm.

3 Rotate (Magnus A Djuse) är jag faktiskt lite besviken på och han borde ha kunnat bättre än visat. Han verkar fin i träningen nu i alla fall, säger Stefan Melander.

4 Mingait Tooma (Jevgeni Ivanov) tränar okej men har haft problem i loppen och galopperat bort sig. Det viktigaste den här gången är att hon sköter sig under hela vägen och inte galopperar, säger Jevgeni Ivanov.

5 Heads Down (Jorma Kontio) tränar ganska så bra så jag är nöjd med honom inför det här loppet. Han är ändå lite svårbedömd och jag hoppas på ett snällt lopp, säger Stefan Melander.

6 Samvais (Tuomas Korvenoja) var riktigt bra i sin årsdebut och vi hade tur att det löste sig. Har tränat normalt efteråt och han borde vara aningen bättre nu med ett lopp i kroppen. Lite hårdare motstånd men jag tror på honom igen. Ingen ändring, säger Tuomas Korvenoja

7 Kinky Boots (Claes Sjöström) gick ner i klass senast men han gjorde det på ett väldigt bra sätt och han såg väldigt fin ut, även Claes var överförtjust över honom. Det ser ut som en rätt ojämn klass på loppet den här gången och han är både speedig och stark. Jag måste ha bra förhoppningar och det blir barfota fram här, säger Jimmy Nilsson.

8 Vikens Brummer (Magnus Jakobsson) STARTAR EJ

9 Harper Seabrook (Per Lennartsson) var väldigt duktig senat och ska kunna göra ett liknande lopp igen som det känns. Går ner lite i klass så han ska ses med segerchans, säger Oskar Florhed hos Robert Bergh.

10 Mr Alabama (Örjan Kihlström) håller en bättre form än vad raden säger och han satt fast med lite krafter sparade i den senaste starten. Han är travsäker och tränar på bra efter det senaste loppet. Klaffar det lite härifrån så har han form för att dyka upp där framme och jag tycker att han är bra för sin klass, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

 

?
 
 

 

?
 V86-3, 2 640 m, volt

 

1 Bear Amarante (Niclas Stenquist) är behandlad efter senaste starten och känns bra. Är tveksamt om han håller upp ledningen men är han med in på upploppet så har han en pollett till slut, säger Per Jonsson.

2 Quite a Soldier (Joakim Lövgren) är inte att lita på. Jagar pengar i felfritt lopp.

3 Quantum Roc (Hanna Lähdekorpi) har bra kapacitet och fin chans från spets.

4 My Little Sparrow (Thomas Uhrberg) behöver nog fler lopp i kroppen. Pengar.

5 Nikitita (Peter Ingves) går framåt och hon tränar på bra. Bättre distans nu och är inte förvånad om hon är bland de tre. Barfota fram, säger Solbritt Åkerblom.

6 Karibean Dreams (Karl Stolt) är jämn och säker. Det blir snällt upplägg och hon ska kunna vara trea-femma, säger Karl Stolt.

7 Twentyfourseven DE (Marc Elias) tränar riktigt fint. Satsar för spets här och jag har höga förhoppningar. Norskt för första gången, säger Linda Fyhr.

8 First One In (Kevin Oscarsson) har jag inte kört tidigare men han ska träna på bra inför det här loppet, säger Kevin Oscarsson.

9 Farlander Am (Björn Goop) var bra senast och känns ännu lite spänstigare nu efteråt. Jag hoppas han ska vara med långt framme, säger Johan Svensson.

 

2 660 meter: 

10 Vagabond Bi (Carl Johan Jepson) blev för stressad senast. Hoppas formen ska vara som tidigare och han har visat han duger. Skor fram, borde vara ett plus, säger David Persson.

11 Ufo Jet (David Källgren) gjorde ett bra slutvarv senast. Är pigg och glad efteråt och känns fin. Får smyga med och försöka ta en peng i första hand. Distansen nu är nog ett plus för honom här, säger David Källgren.

12 Arsenal (Gustav Johansson) är på gång och senast gjorde han det jättebra. Med rätt lopp härifrån så kan han vara där framme, säger Gustav Johansson.

13 Tim Frontline (Christian Fiore) känns mycket bättre i träningen nu och han kommer att köras fram tidigt härifrån, säger Linda Fyhr.

14 Hakon von Haithabu (Rick Ebbinge) duger i klassen. Ska inte räknas bort.

15 Padron Kloster (Peter Zadel) är i hyfsad form tycker jag och han går bra till slut med rätt ryggar. Ligger lågt och mer än peng vågar jag inte tro på. Skor bak, säger Göran Kristiansson.

 

?
 
 

 

?
 V86-4, 2 140 m, volt

 

1 Morris F.I. (Jorma Kontio) har tagit två raka segrar i fin stil. Är värst emot min spik.

2 Swift Diva (Magnus A Djuse) har bra form. Kan slåss om en plats härifrån.

3 Super Class C.H. (Mats E Djuse) var uppåt igen senast och avslutade fint. Känns fin i träningen och är han trea bakom Morris F.I. och Ara här så är det bra, säger Dennis Palmqvist.

4 Glide Devie (Oskar Kylin Blom) tror jag gått framåt mycket med senaste loppet och nu lättas han i balansen. Dessutom blir det rycktussar och norskt huvudlag. Det kan behövas fler lopp i kroppen men jag tycker han ska vara bra för sin klass, säger Oskar Kylin Blom.

5 Chevy to the Levy (Kenneth Haugstad) gör bra lopp hela tiden men vinner inte så ofta. Jag tror på en bra peng igen. Norskt huvudlag, säger Kenneth Haugstad.

6 Enge Eros (Torbjörn Jansson) är riktigt pigg i träningen, så det känns bra. Tycker han går som allra bäst i ryggar men biter nog ifrån sig i ledningen också. Lite lättare skor bak nu och han ska vara med bland de tre här, säger Lars-Ove Forslund.

 

2 160 meter: 

7 Hundredprocent Up (Claes Eskilsson) smyger med och jagar pengar här.

8 Wunder Dream (Rikard N Skoglund) var superbra näst senast. Var lite mer normal senast men blev störd både i starten och till slut, hon var inte så trött efter loppet. Är i bra form men jag har väl inga större segerförhoppningar. Det kan bli barfota runt om. Öppet huvudlag och en vanlig sulky, säger Casper Hedberg.

9 Bacchus L.I. (Örjan Kihlström) sköt till bra senast och var positiv. Bättre läge nu och han står bra inne i loppet. Det är några bra emot nu men med rätt lopp så kan han spurta till slut, säger Eric Martinsson.

10 Creator Scoop (Morgan Johansson) har haft ett tramp efter senast så vi är lite osäkra till den här starten. Får gå i ryggar och så kan vi avsluta till slut. Trea-fyra så är vi jättenöjda, säger Morgan Johansson.

11 Oilsheik (Iikka Nurmonen) var positiv senast och gick bra till slut. Han kommer vara bättre med loppet i kroppen och han tog fem raka segrar innan senaste loppet, säger Jenni Tuokko hos Iikka Nurmonen.

12 Ara (Jörgen Westholm) har gjort bra lopp på slutet och han har visat att han är bra för klassen. Ser fin ut i jobben och är han som senast så gör han upp om det igen, säger Jimmy Dahlman hos Jörgen Westholm.

 

?

 
 
V86-5, 1 640 m, auto

 

1 Valetta (Björn Goop) hade lite sparat senast över mål och hon närmar sig toppformen. Får hon en fin resa och lucka till slut så kan hon vinna denna typ av lopp. Ingen ändring, säger Anton Sverre i Stall Goop.

2 Sanda Love (Robert Bergh) har inte startat på länge och han behöver nog några lopp i kroppen för att bli hundraprocentig. Det ser bra ut i alla fall och han har varit till Åby för snabbjobb, säger Dwight Pieters.

3 Innovation Love (Rick Ebbinge) var en besvikelse senast men han kanske behövde det loppet. Han tränar på bra så vi får se nu, säger Paul J P Hagoort.

4 Chosen One (Sofie Ericsson) har gjort det bra varje gång på slutet, från dåliga lägen. Äntligen ett bra läge och jag försöker komma i rygg ledaren eller tredje invändigt, då ska han kunna vara med in i mål. Eventuellt helstängt för första gången nu, säger Sofie Ericsson.

5 M.T.Mighty Winner (Peter Untersteiner) satt fast senast och vi provar igen då han känns fin i träningen. Jag får försöka att utnyttja hans startsnabbhet och jag vill absolut köra i ledningen om jag kommer dit nu, säger Peter Untersteiner.

6 Mr Perfection (Jim Oscarsson) var sämre senast tycker jag. Han får visa lite själv att han har form igen innan vi kan tro på honom, säger Kevin Oscarsson.

7 Copimade (Flemming Jensen) är ute över sin favoritdistans men han har fått spår långt ut bakom bilen och vi får sikta på pengar med hem den här gången, säger Flemming Jensen.

8 Zio Tom Jet (Stefan Persson) var väldigt bra senast efter en perfekt resa. Spåret är dåligt och han vill gärna ha en ryggresa. Bra form och är bra nog för att vinna om han inte får en dålig resa, säger Jerry Riordan.

9 Yippie Chic (Mikael J Andersson) har ett bakspår och måste ha en del tur. Jag tror formen är bra och är hon på en plats är jag väldigt nöjd. Barfota runt om här, säger Lars-Erik Feldt.

10 Zefiro Dei Cedri (Joakim Lövgren) har suttit fast i två starter och är i en bra form. Vi har förväntningar om det löser sig under vägen, säger Bernardo Grasso hos Joakim Lövgren.

11 Alicia Bore (André Eklundh) står illa till här men annars så verkar allt helt okej. Det kan bli svårt härifrån, säger Ulf Borekull.

12 Miss Åslanda (Tom Horpestad) känns formen bra på men spåret är dåligt. Kör för en peng. En jänkarvagn nu, säger Tom Horpestad.

 

?
 
 

 

?
 V86-6, 2 640 m, volt

 

1 Bikila (Marcus Hultman) är bra i ordning. Lite osäker men jag försöker hålla ledningen så länge vi kan och jag har förväntningar att han ska vara en bit fram, säger Marcus Hultman.

2 Knightgi (Morgan Ivarsson) hade nog hunnit fram senast med tidigare lucka. Kan tjäna fina pengar här, säger Morgan Ivarsson.

3 Chill Out Joe (Kaj Widell) gjorde det bra vid seger senast. Tuffare motstånd nu.

 

2 660 meter: 

4 Magnolia Boy (Fredrik B Larsson) känns riktigt fin och har toppform. Smyger med härifrån och kanske kan vara ett skrällbud, säger Fredrik B Larsson.

5 Imola Boko (Magnus Jakobsson) galopperade när norsken rycktes senast, så nu blir det ett öppet huvudlag. Jag tror på en framskjuten placering bland de fem här, säger Niklas Eriksson.

6 Qvidja’s First (Jorma Kontio) var bra senast och allt är okej i träningen. Känner inte till motståndet men jag hoppas på ett bra resultat, säger Pekka Korpi.

7 Running Like Hell (Lars D Carlson) har galopperat från samma spår tidigare. Hoppas vara rätt långt framme, säger Lars D Carlson.

8 Fighter Marke (Rikard N Skoglund) har väldigt bra form. Går han iväg så hoppas jag vara trea-femma, säger Roger Pettersson.

 

2 680 meter: 

9 Amazing Warrior (Iikka Nurmonen) gör bra lopp. Voltstart är bättre och han har en bra segerchans. Vanlig vagn nu, säger Jenni Tuokko hos Iikka Nurmonen.

10 Natosi Goj (Örjan Kihlström) slåss om en plats.

11 McGarret (Micael Stjernström) ser det intressant ut på för. Amazing Warrior är värst emot men jag tycker han ska ha segerchans. Vanlig vagn, norskt huvudlag och skor bak här, säger Jesper Hedqvist.

12 Panic Button (Mika Forss) gör comeback nu och vi får se vart han står. Kan han ta lite pengar så är det bra, säger Kevin Gondet.

13 Cikoria Frazer (Tom Fromell) kan dyka upp där framme till slut med lite körning, säger Tom Fromell.

14 Busy Doin’ Nothing (Marcus Lilius) spurtar bra och han plockar fina pengar här om det löser sig härifrån, säger Marcus Lilius.

15 Colonello (Kent P Gustavsson) var riktigt dålig senast och en besvikelse. Vi provar igen så får vi se, säger Kent P Gustavsson.

 

?
 
 

 

?
 V86-7, 2 140 m, volt

 

1 Omega Superstar (Robert Bergh) har varit två gånger till Åby för snabbjobb och det ser ut som hon ska kunna tjäna fina pengar framöver. Får se hur hon är i lopp nu. Det blir barfota bak, säger Dwight Pieters.

2 Sephora (Stefan Persson) har blivit dragen bakåt på slutet och formen är bra annars. Tuffare nu men med rätt lopp så kan hon tjäna fina pengar. Blir vanlig vagn, säger Håkan K Persson

3 La Cerise (Peter Untersteiner) kämpar på och man får smyga lite med henne, det är en typisk open stretch-häst. Vanlig vagn, säger Peter Untersteiner.

4 Big Leg Emma (Kevin Oscarsson) vinner inte så ofta och får jaga pengar här.

5 Bahama Breeze (André Eklundh) slåss om pengar i första hand den här starten.

6 Irish Steel (Hans Crebas) har gjort det riktigt bra och hon vann okörd senast. Känns ännu bättre nu och jag satsar mot ledningen, därifrån så är det hästen att slå, säger Hans Crebas.

7 Bearicecream (Anders Svanstedt) hoppas jag ska  få en bra start, hon är rätt hygglig ut. Det är inte omöjligt hon kan slåss om det, säger Mimmi Elfstrand.

8 Dixi (Björn Goop) har gjort det bra och varit fin hela året. Har bästa kusken och utan för mycket strul så ska hon blanda sig i striden. Har bäst segerchans av mina, säger Bo Westergaard.

 

2 160 meter: 

9 Appaloosa (Bo Falsig) gjorde det okej senast. Får åka med invändigt härifrån så får vi se vad vi kan få med oss, säger Bo Falsig.

10 Orbital Ås (Victor Rosleff) tror jag inte är i form för att hon ska räknas med segerchans här. Blir barfota här, säger Jerry Riordan.

11 Prapai R. (Bo Westergaard) körde jag dåligt med senast. Kör snällare nu och till slut, då ska hon räknas bland de tre-fyra främsta, säger Bo Westergaard.

12 Sunday Sonata (Carl Johan Jepson) är inte alls så tokig. Ska inte räknas bort.

13 Personal Jesus (Henriette Larsen) får svårt att runda allt. Jagar pengar här.

14 Boxer Shrimp (Christoffer Eriksson) är i bra form och har gått bra tider. Tillägg är inte lätt men hon ska kunna ta en plats. Barfota runt om, säger Dwight Pieters hos Robert Bergh.

15 Call Me Brodda (Peter Ingves) är på tårna och fick inte chansen senast. Har en bra känsla och förhoppningar, säger Thomas Madsen.

 

?
 
 

 

?
 V86-8, 2 100 m, auto

 

1 Ad Hoc (Torbjörn Jansson) räcker långt i klassen och ska streckas tidigt här.

2 All Star (Jorma Kontio) har fått ett lopp i kroppen och han gick okej i skymundan med snabbt slutvarv. Känns fin och jag är lite positiv nu och han ska ha en vettig chans. Kan bli skor nu, säger Peter G Norman.

3 Wollafur (Magnus S Karlsson) bör få ett fint lopp härifrån och han kan tjäna fina pengar. Vinna blir tufft.

4 Devil Sound (Anders Zackrisson) borde gå framåt och han känns jättefin i jobben. Testar från början så får vi se vad som händer och med rätt resa borde han vara bland de tre och slåss om det. Barfota runt om nu och en hybridvagn, säger Anders Zackrisson.

5 Donatella Center (Juhani Partanen) har bra form men får tufft att segerstrida.

6 Havbergs Knight (Fredrik B Larsson) gick starkt efter galopp senast. Formen är kraftigt uppåt så jag känner mig inte helt avsågad, säger Fredrik B Larsson.

7 Smokey Herman (Ulf Ohlsson) har varit jättebra hela året förutom senast och det visa sig att han hade en stor halsinfektion då. Han känns toppenfin nu och har gått ett rundbanejobb med en snabb avslutning. Kan vinna och är ett streck men vill se att han fungerar, säger Ulf Stenströmer.

8 Melker (Pierre Nyström) har vi varit jättenöjda med i årets starter. Har inte så bra utgångsläge och jag vet inte hur Pierre lägger upp taktiken. Jag tror att han gör en bra insats sen är det svårt säga hur långt det räcker, säger Malin Lindström.

9 Flaming Ace Sisu (Peter G Norman) känns uppåt och jag är väldigt nöjd med henne. Förväntar mig en vass insats och blir inte förvånad om hon gör upp om det här, säger Peter G Norman.

10 Summit in Sight (Örjan Kihlström) hade tränat väldigt bra inför senaste loppet men han var lite seg. Tävlade med öppet huvudlag och tunga boots och nu blir det helstängt och lättare boots eller om de tas bort helt. Känns som en spännande häst men svårbedömd med tanke på senast. Han bör streckas, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

11 Queen of Trixs (Per Lennartsson) har två lopp i kroppen och har fått tävlingskondition så hon ska vara i bättre form. Kan vara trea-fyra här, säger Dwight Pieters hos Robert Bergh.

12 J.S.Apollo (Rikard N Skoglund) känns fin men läget är ju tråkigt. Vi får hoppas på lite överpace härifrån, säger Jarl Spelling.