Startsida     Onsdag 21 oktober 17:39   Din profil   Live Trot   V75-kalender   French Racing   Spelförslag
User:   Password:     Login
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera
eller rensa cacheminnet i din dator/mobil..
V75-TIPSET


Publiceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V75 Gävle 17 oktoberV75-1, Klass I, 2 640 m, volt

 

1 Bransbys Juke Box (Hans Crebas) har presterat bra i alla starterna hos mig. Stark och rejäl häst som gynnas av distansen. Första gången han möter tuffare hästar och jag hoppas vi kan hänga med till en bra placering. Inga ändringar, säger Hans Crebas.

2 Faster Than You (Nicklas Westerholm) var segare än förväntat senast och de täta starterna tror jag lyfter honom mycket till denna start. Han har visat att han är förnuftig och spåret tror jag att han klarar. Ska räknas på distansen och utgångsläge. Det blir inga ändringar, säger Robert Bergh.

3 Jareth Boko (Andreas Lövdal) tror jag är minst lika bra som i senaste starten. Läget är bästa tänkbara i volten och jag tror på en bra insats. Värsta motståndarna har fått bakspår vilket är bra för vår del. Skor bak den här gången, säger Micael Broberg.

4 Dream Creation (Örjan Kihlström) känns jättefin och har utvecklats på slutet. Voltstart har han skött bra och ledningen vore en drömposition då han höjer sig där. Värsta motståndarna har fått bakspår och jag tror han är med och krigar om segern. Vi ändrar ingenting, säger Svante Ericsson.

5 Swagger (Mika Forss) är jag fortsatt nöjd med. Han är under kraftig utveckling och spåret tror jag han klarar. Får han rätt resa kan han vara med i främre träffen. Det blir inga ändringar, säger Sandra Eriksson.

6 Big Cactus Zet (Isabell Eriksson) känns väldigt bra. Tycker det ser otroligt bra ut på förhand och han ska räknas tidigt. Vi siktar på ledningen och vill köra där. Vanlig vagn när det är voltstart, säger Åke Eriksson.

7 Issiah (Kaj Widell) känns jättefin. Förutsättningarna är bra och jag hoppas vi kan komma bra på det. Han går bäst på rulle och stämmer det kan han dyka upp där framme. Inga ändringar, säger Joakim Sternsjö.

8 Global Warrior (Peter Untersteiner) är pigg och fin. Han har gjort flera bra lopp på slutet och har formen på topp. Tycker han är en av de bättre hästarna i loppet men från bakspåret behöver vi tur. Klaffar det kan han vara bland de tre. Det blir inga ändringar, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

9 Royce Rolls (Carl Johan Jepson) verkar allt bra med efter senast. Han gjorde ett bra lopp och var nära att rinna undan från ledningen. Andra förutsättningar nu med bakspår men skulle han komma bra igenom kan han tjäna fina pengar. Inga ändringar förutom att hybridvagnen åker på när det är voltstart, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

10 Dominic Wibb (Erik Adielsson) känns pigg och glad. Har varit fin hemma under lång tid men haft svårt att få ut det i ­loppen. Eventuellt rycker vi framskorna för första gången och det kan ge bra effekt, säger Dante Kolgjini hos Adrian Kolgjini.

11 Gardner Shaw (Jörgen Westholm) känns fin efter senast. Han fick vinna ett enklare lopp och såg stark ut, det behövdes för självförtroendet och var perfekt inför V75. Bakspår är aldrig roligt men jag tycker han ska räknas tidigt. Det blir inga ändringar, säger Marcus Lilius hos Jörgen Westholm.

12 Speedy Tilly (Per Lennartsson) känns som han ska efter segern senast. Han ­hade varit den hetare av mina om han hade fått ett bättre utgångsläge. Tycker ändå man får man räkna med honom då han visat att han går bra både från ledningen och bakifrån. Inga ändringar, säger Robert Bergh.

 

?

 

? V75-2, Stolopp, 2 140 m, volt

 

1 Höwings Zora (Oskar Kylin Blom) känns fin. Har utvecklats bra och avslutade bra senast. Uppanmäld men vi testar när det är hemmaplan. Blir hon fyra-femma är jag nöjd. Skor runt om, säger Oskar Kylin Blom.

2 Madonna Morique (Jennifer L Oscarsson) känns bra och har visat att formen är god. Möter tufft motstånd men klaffar det kan hon överraska. Garderar man tycker jag hon är värd ett streck. Barfota runt om den här gången, säger Amanda Löfqwist.

3 Stiernhööks Siri (Kajsa Frick) har visat fin form på slutet. Står intressant till och kan vara en skräll på den första volten om man tar med några hästar på kupongen. Outsider.

4 Delilas Magi (Malin Friman) möter tufft motstånd. Ska klara spåret utan problem och stämmer det kan hon räcka en bit. Det blir inga ändringar, säger Jan Söderström.

2 160 meter:

5 Fixi Mearas (Erik Adielsson) känns pigg. Hon imponerade senast och formen är på topp. Tycker hon ska räknas med chans om hon löper upp till senaste insatsen. Inga ändringar, säger Stig H Johansson.

6 Klara Zonett (Rikard N Skoglund) har fortsatt fin form. Gör det bra hela tiden och är under utveckling, stämmer det tror jag hon är med och gör upp om det. Vanlig vagn när det är voltstart, säger Henrik Larsson.

7 Titania I.S. (Wiktor Kylin-Blom) känns lika bra som tidigare. Satt fast med krafter kvar senast. Får hon rätt resa kan hon få med sig hyggliga pengar hem. Det blir inga ändringar, säger Hreggvidur Eyvindsson.

8 Luna Nera Doc (Oskar J Andersson) har inte skött sig i volten och galopprisken är stor. Kan plocka pengar felfritt. Rycktussar för första gången, säger Oskar J Andersson.

9 Omaha Zenz (Mathias Andersson) tog senaste segern under sadel. Får svårt att hävda sig och jagar pengar i första hand.

10 Cordelia I.S. (Jenny A Björk) kan spurta vass om hon får en vilsam resa. Spring­spåret kan hon utnyttja och jag hoppas hon gör en bra insats. Vi sätter på skorna den här gången, säger Hreggvidur Eyvindsson.

11 Mahjong (Per Lennartsson) har hoppat två gånger bakom bilen och volt denna gång är ett plus. Hon står bra till och är en outsider. Felfritt är hon stark och tuff och kan slå till. Inga ändringar, säger Robert Bergh.

12 Quantal Quetzal (Mattias Djuse) känns fin och håller bra form. Är den hetare chansen. Inga ändringar, säger Mattias Djuse.

 

2 180 meter:

13 Global Allegiance (Carl Johan Jepson) är en fin häst som återkommer efter uppehåll. Behöver några lopp innanför västen innan hon räknas. Känns inte het den här gången. Inga ändringar, säger Mattias Djuse.

14 Mily (Nicklas Westerholm) fick betalt på sin fina form senast. Lurigt läge den här gången men med formen på topp och lite flax så kan hon vara med långt fram. Det blir inga ändringar, säger Robert Bergh.

15 Millie Millionaire (Örjan Kihlström) ser pigg och fin ut. Tränat på ett tag och känns på gång. Vi har siktat på detta lopp och hon är van vid dessa förutsättningar. Kan gå tuffa slutvarv och ska räknas tidigt. Det blir inga ändringar, säger Fredrik Wallin.

 

?

 

? V75-3, Klass II, 2 140 m, auto

 

1 The Trick Vick (Per Lennartsson) känns fin och har verkligen höjt sig och gjort det bra på slutet. Med tanke på formen och utgångsläget tror jag han kan vara med i främre träffen. Tycker hela stallet har lyft sig och det kan smittas av på hästarna. Det blir inga ändringar, säger Ulf Stenströmer.

2 Shut Up and Dance (Robert Dunder) känns fin och gjorde ett bra lopp senast. För att han ska vara segeraktuell måste det bli hårdare tempo i loppet. Vi sätter på bakskorna denna gången, säger Robert Dunder.

3 Nairajah (Erik Adielsson) känns fin och har form. Har tagit två enkla segrar från ledningen på slutet och det ska bli kul att se honom mot tuffare motstånd den här gången. Jag tror att han kan ta sig till ledningen igen och därifrån kan det räcka långt. Barfota runt om, helstängt och jänkarvagn, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

4 Global Above All (Anders Eriksson) känns pigg och glad efter senaste loppet. Han närmar sig toppformen och jag har förhoppningar att han ska räcka långt i nuvarande klass. Hade inte tagit ut honom om jag inte trodde han kunde hävda sig på V75. Det blir inga ändringar, säger Anders Eriksson.

5 Ingesson (Magnus A Djuse) har visat att han hävdar sig väl i klassen och formen är verkligen på topp. Fast med krafter kvar senast och ska räknas om man tar några stycken. Inga ändringar, säger Mattias Djuse.

6 Tilda Express (Rikard N Skoglund) har utvecklats mycket i de senaste starterna. Hon har fått ett lyft när vi plockat av skorna och var bra i både kvalet till E3 och Oaks. Fick sätta nosen först senast och går framåt till detta. Alltid tufft på V75 men stämmer det kan hon slå till. Det blir inga ändringar, säger Jonas Oscarsson hos Marcus Lindgren.

7 Global Agreement (Peter Untersteiner) vann på bra sätt näst senast på V86. Senast fullföljde han bra utvändigt om Nairajah och med formen på topp ska han räknas tidigt.

8 Leave Your Sox On (Ulf Ohlsson) gjorde det bra senast och har verkligen hittat stilen. Tråkigt utgångsläge denna gång men han står bra inne i klassen. Är stark och tål att göra en del själv vilket kommer att krävas, ska räknas i ett jämnt lopp. Inga ändringar, säger Anne Raatikainen hos Petri Salmela.

9 Joyness (Kevin Svedlund) känns fin och har tagit senaste loppet på rätt sätt och blir det lite tempo då kommer vi in i matchen. Barfota runt om och eventuellt jänkarvagn för första gången, säger Kevin Svedlund.

10 Don’t be Weak (Ulf Eriksson) håller fin form och har tagit senaste loppet bra. Tror formen flyttats fram och han duger i detta lopp. Krävs alltid tur från detta utgångsläge men han ska räknas i ett öppet lopp. Det blir inga ändringar, säger Björn Röcklinger.

11 Black and Quick (Jörgen S Eriksson) känns riktigt fin efter försök och finalloppen senast. Han hade krafter kvar i finalen och detta blir ett test mot äldre hästar. Tidsmässigt står han sig bra och med lite klaff kan han dyka upp i främre träffen. Eventuellt bakskor och bike, säger Jörgen S Eriksson.

12 Pappajonnys Ilse (Oskar J Andersson) känns fin och har form. Utgångsläget är tråkigt såklart men vi kan inte bara ge upp. Jag vill att hon ska få sig en genomblåsare och kusken får köra offensivt. Hon trivs bäst med tätkänning. Vi får se hur långt det räcker. Inga ändringar, säger Mikael Eriksson.

 

 

 

?

? V75-4, Kallblod, 2 140 m, volt

 

1 Neon Tabac (Robert Skoglund) fick ett bra spår och är bra för klassen. Får jag ledningen då kör jag där och då ska han räknas. Inga ändringar, säger Robert Skoglund.

2 Tåga Viktor (Oskar J Andersson) har gått bra på slutet och gjorde sitt bästa lopp näst senast. Möter några för bra denna gång och vi siktar på pengar. Barfota runt om och jänkarvagn, säger Oskar J Andersson.

3 Björn Bork (Göran Antonsen) var jag besviken på senast men han fick ett tufft lopp. Kapaciteten är fin och formen är bra, gått framåt med genomköraren och kan öppna snabbt. Kan vara med där fram om det klaffar. Inga ändringar, säger Göran Antonsen.

4 G.G.Ojjdo (Tomas Pettersson) har bra form. Har visat att han duger bra och visst är Spikfaks bra men bakom är det jämnt. Inga ändringar, säger Tomas Petterson.

5 T.B.’s Tröllgutt (Torbjörn Jansson) känns fin. Han får aldrig en lika fin möjlighet att vinna ett stort lopp. Tror på bra chans eftersom han var riktigt bra senast. Det blir inga ändringar, säger Guri Gjermundshaug.

6 Bäcklös Tamlin (Oskar Kylin Blom) känns bra. Springspår är en fördel för att få en enklare start och gå felfritt. Hoppas han kan plocka med sig en peng hem. Eventuellt norskt huvudlag, säger Wiktor Kylin-Blom.

7 Klack Blixten (Jenny A Björk) är i bra ordning. Vi kör framåt och är nöjda om han tjänar en peng. Hybridvagn och barfota bak för första gången, säger Joakim Reiser.

8 Önnes Grimner (Per Lennartsson) känns fin och vi ser fram emot lördagen. Han är stark och gillar att gå i ett hårt tempo. Jag tror han är med långt fram länge, sedan får vi se hur långt det räcker. Det blir inga ändringar, säger Niclas Leanders.

9 Minna C.G. (Ricky Eklund) möter tufft motstånd och vi hoppas det klaffar med positionerna för då kan hon ta en bra peng. Det blir inga ändringar, säger Johanna Persson.

 

2 160 meter:

10 S.T.C.C.Faksen (Ulf Ohlsson) var bra på V75 näst senast som trea. Gjorde ett starkt lopp vid segern senast och är min tipsetta.

11 Nordby Elde (Olle Alsén) har haft en enorm utveckling. Kallblod som springer på sig snabba pengar behöver tid och komma in i klassen. Spikfaks är kanske för bra men garderar man loppet ska han med. Det blir inga ändringar, säger Olle Alsén

12 Felix Tabac (Jörgen Westholm) är en humörshäst. Är han på bra humör kan vi få med oss fina pengar i det här loppet, är han på sämre humör blir det ingenting. Barfota fram på hovarna, jänkarvagn och ett norskt huvudlag, säger Urban Kullberg.

13 Klack Nova (Magnus A Djuse) är tuff men inte så snabb ut. Svårt för ston att vinna och hon står tufft till. Nöjd om hon tjänar en fin peng. Inga ändringar, säger Joakim Reiser.

 

2 180 meter:

14 Kong Henry (Jan Ove Olsen) håller väldigt fin form. Vi får försöka köra spårsnålt och plocka så många vi kan till slut. Vi ändrar ingenting, säger Jan-Ove Olsen.

15 Spikfaks (Björn Steinseth) håller formen. Står tufft till med fyrtio meters tillägg på bra hästar och det får inte vara för många i vägen när vi ska avancera. Med klaff på loppet tror jag han är med långt fram. Det blir inga ändringar, säger Björn Steinseth.

 

?

 

? V75-5, Guld, 2 140 m, auto

 

1 Milligan’s School (Ulf Eriksson) känns fin och håller bra form. Tycker om att springa på innerspåret har han visat och det ser inte så tokigt ut denna gången. Räknas och vi ändrar inget, säger Stefan Melander.

2 From the Mine (Magnus A Djuse) känns bättre än någonsin. Tycker han har underskattats hela karriären men senast fick han visa hur bra han är. Det var synd vi fick en startsnabb invändigt om oss men vi hoppas ta oss förbi. Kommer vi förbi blir jag förvånad om vi inte kör där. Formen är på topp och jag tror så klart på honom. Vi ändrar ingenting från senast, säger Catarina Norqvist.

3 Lionel N.O. (Göran Antonsen) har verkligen toppform och ser fantastiskt fin ut hemma. Han har fått ett bra utgångsläge och kan öppna, får vi en bra position och lite flyt på vägen då kan han slå till. Barfota runt om och jänkarvagn, säger Göran Antonsen.

4 Queer Fish (Erik Adielsson) känns som han ska. Han har svarat för tre bra insatser på slutet och formen är bra. Spåret blev bra och det kan bli körning som jag ser det. Tufft motstånd och en platschans är realistiskt men vi hoppas så klart på mer. Eventuellt norskt huvudlag, säger Magnus Träff.

5 Ural (Rikard N Skoglund) känns bra. Från ett bra utgångsläge hoppas jag på chans. Inga ändringar, säger Susanne Richter.

6 Hachiko de Veluwe (Jorma Kontio) var överraskande bra senast efter lång paus. Gått framåt ytterligare med loppet ser man men han är fortfarande lite rund runt magen. Tycker han ska räknas i detta sammanhang då han har kapacitet. Inga ändringar, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

7 Generaal Bianco (Peter Untersteiner) hängde med på innerspåret senast och var före Milligan’s School. Behöver smygas på innerspåret för att få utdelning. Är en kandidat i spetsstriden men mest för position, tror han får svårt att vinna. Tjänar en bra peng.

8 Flash Håleryd (Ulf Ohlsson) gör debut i högsta klassen och fick det sämsta tänkbara utgångsläget. Vi är nöjda om han får med sig pengar den här gången. Det blir inga ändringar, säger Ulf Stenströmer.

9 Floris Baldwin (Örjan Kihlström) känns mycket fin och har bra form. Gjort några starka lopp på slutet och jag har förhoppningar. Vi behöver givetvis lite tempo på loppet, blir det så då tycker jag man ska strecka honom om man tar fyra-fem hästar. Inga ändringar, säger Trond Anderssen.

10 Romanesque (Carl Johan Jepson) känns bra och håller fin form. Fick smyga med senast och när luckan kom då spurtade han vasst och hann dit. Från bakspåret måste det klaffa för att komma in i loppet. Får han ligga på rulle och det blir ett bra tempo då har han en vass avslutning. Inga ändringar, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

11 Heavy Sound (Kenneth Haugstad) har tagit loppen på rätt sätt efter sitt uppehåll. Han har varit ganska tungt tränad hela tiden och nu ser man att spänsten och smidigheten är tillbaka. Utgångsläget den här gången drar ner chanserna men skulle det klaffa har han visat att han har kapacitet att dyka upp långt fram. Barfota runt om och jänkarvagn, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

12 Antonio Tabac (Mika Forss) känns bra och gör alltid sitt bästa. Sämsta tänkbara utgångsläge i högsta klassen drar ner chanserna men han har visat att han räcker mot de bästa i Sverige. Vi ligger lågt med tanke på läget. Barfota runt om och jänkarvagn, säger Marcus Lilius hos Jörgen Westholm.

 

?

 

? V75-6, Brons, 3 140 m, auto

 

1 Born Unicorn (Örjan Kihlström) var ofräsch när han kom till oss men ser nu bättre ut. Har gjort ett lopp hos oss och tagit det väldigt bra. Svårt att bedöma hur snabb han är från innerspåret men löser det sig tror jag han är med i främre träffen. Barfota runt om, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

2 Vien Ici (Ulf Ohlsson) har varit lite sämre på slutet men vi har åtgärdat honom. Det känns som han blir bättre och bättre och formen börjar komma. Han har kapacitet och är formen som på Rättvik när han vann då kan han vara med och hugga om segern. Inga ändringar, säger Ulf Stenströmer.

3 Indra’s Secret (Nicklas Westerholm) har fått till det på slutet och gör bättre lopp hela tiden. Perfekt med autostart och från ett bra utgångsläge tror jag hon har chans att vara med långt fram. Vår hetaste chans på V75. Inga ändringar, säger Robert Bergh.

4 Hands Down D.E. (Oskar J Andersson) känns fin och han har presterat varje gång på slutet. Han känns fortsatt bra och jag tror han har en bra chans att göra upp om segern om det klaffar. Vi ändrar ingenting den här gången, säger Morten A Pedersen.

5 Euskara (Jorma Kontio) var duktig senast. Hon är missgynnad av autostart och om banorna inte är i bra skick. Distansen är en stor fördel då hon är stark och jag hoppas hon går ett bra lopp och tar en fin placering. Det blir inga ändringar, säger Fredrik Wallin.

6 Global Winner (Mika Forss) gjorde ett godkänt lopp senast. Han blandar och ger i insatserna och är svår att räkna på. Vi hoppas att han gör ett bra lopp och plockar han pengar är vi nöjda. Vi plockar av skorna, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

7 Lucky Base (Hans Crebas) känns fin och har varit jättebra i varje start hos mig. Vi fick stryka honom senast inför finalen då han hade magproblem. Det var inget allvarligt och han har tränat på bra, vi har siktat hit och kommer ladda från start. Skulle vi få ledningen då tror jag vi har en bra chans för han höjer sig i den positionen. Vi kör samma utrustning som senast, säger Hans Crebas.

8 Pikachu Face (Magnus A Djuse) känns jättefin. Han såg fin ut sist och detta blir ett litet test över lång distans. Jag tror att han ska klara det men det gäller att hushålla med krafterna. Jag tror inte vi ska trycka av honom och spilla krafter från början. Krävs såklart mycket tur för att vinna från detta utgångsläge men en slant kan han få med sig. Det blir inga ändringar, säger Jakob Croon.

9 Manuzio Hanover (Kenneth Haugstad) behåller sin fina form efter finalen senast där han gjorde ett bra lopp. Känns som han blir bättre för varje start och trots att han går upp en klass tror jag han hävdar sig väl. Inga ändringar, säger Kenneth Haugstad.

10 Rally Hans (Rikard N Skoglund) vann senast och det överraskade mig, trodde inte han skulle vara så bra. Han verkar fin efteråt men det blir tufft att vinna denna gång. Inga ändringar, säger Stefan Melander.

11 Cyrano de B. (Per Lennartsson) har gjort gedigna insatser på slutet men har ett tråkigt utgångsläge. Han gillar att springa fritt så utgångsläget drar ner chanserna. Jag hoppas att han gör ett bra lopp och plockar en framskjuten placering. Jänkarvagnen den här gången, säger Per Lennartsson.

12 Tony Afrika (Erik Adielsson) känns fin och gör starka insatser varje gång mot tufft motstånd. Tjänar han pengar från detta utgångsläge är vi jättenöjda. Inga ändringar, säger Dante Kolgjini hos Adrian Kolgjini.

 

? 

 

? V75-7, Silver, 2 140 m, auto

 

1 Dom Perignon (Torbjörn Jansson) känns pigg och glad efter senast. Han har tagit senaste loppet på bästa sätt och fått ett perfekt utgångsläge den här gången. Han är snabb ut och det känns som vi ska testa i ledningen och därifrån kan det räcka långt. Inga ändringar, Per-Erik Pettersson.

2 Sir Henry P.Hill (Rikard N Skoglund) var duktig i två raka segrar på V75. Inte lika bra senast i finalen men har tränat på och fick ett bra utgångsläge. Tycker han ska räknas i ett öppet lopp. Det blir inga ändringar, säger Marcus Lilius hos Jörgen Westholm.

3 Kick Off Classic (Erik Adielsson) kommer från en bra insats senast när han slog tuffa hästar. Lottades till ett bra spår och jag tror mycket på honom, ska med om man tar tre-fyra hästar. Vi kör med samma utrustning som senast, säger Trond Anderssen.

4 My Dream Art (Oskar J Andersson) har haft fin form en längre tid utan att få betalt. Han känns fortsatt fin och fick äntligen ett bra utgångsläge och känslan säger att han kommer göra ett starkt lopp. Tycker han ska med tidigt på lappen. Det blir inga ändringar, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

5 Vagabond Bi (Ulf Ohlsson) ser fin ut hemma och allt verkar fortsatt bra. Han fick ett bra spår och kommer göra en vettig insats igen. Jag tror på honom. Amerikansk vagn när det är auto, säger David Persson.

6 Mr Clayton J.F. (Örjan Kihlström) är pigg och glad efter segern i finalen senast. Det är tufft med debut i en ny klass men han är snabb ut och kan få en bra position. Vi smyger med och hoppas han plockar en slant. Inga ändringar, säger Stefan Arvidsson.

7 Electrical Storm (Mattias Djuse) känns pigg och fin. Från ett utgångsläge långt ut på vingen krävs det mycket tur för att vi ska komma in i matchen. Hoppas han gör ett bra lopp och får med sig fina pengar hem. Det blir inga ändringar, säger Mattias Djuse.

8 Heading Reference (Daniel Wäjersten) känns bra efter senast. Blir så klart svårt att vara med i någon segerstrid från detta utgångsläge men vi hoppas han gör ett bra lopp och får med sig en peng. Det blir inga ändringar, säger Håkan Skoglund.

9 Coogan (Per Lennartsson) känns formstark. Han är jämn och säker och har fungerat på nya balansen. Han tappade en sko i sista sväng senast men gjorde ändå ett bra lopp. Har toppform och står på tur för seger, klaffar det någorlunda kan han dyka upp i den främre träffen. Det blir inga ändringar, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

10 Athos Race (Carl Johan Jepson) har varit jättebra sedan han kommit till mig och på slutet har segrarna kommit. Det finns inget som tyder på att formen är sämre till denna start. Hade hellre bytt spår med Vagabond Bi men vi får gilla läget. Vi hoppas det blir lite tempo och att det löser sig. Det blir inga ändringar, säger Ulf Stenströmer.

11 Overtimeosåfin (Magnus A Djuse) känns jättefin och har verkligen formen på topp. Han har varit riktigt bra på slutet men är bortlottad då han gör sina bästa lopp i främre träffen. Möter tufft motstånd och maxklaffar det kan han vara trea-fyra. Inga ändringar, säger Lars-Göran Söderberg.

12 Raja Ribb (Tomas Pettersson) känns fin hemma men har tappat formen lite. Känns som han trivs bäst på sommaren men vi testar. Utgångsläget drar ner chanserna rejält och vi får chansa invändigt och hoppas på det bästa. Vi sätter på någon form av stängt huvudlag, säger Kristofer Jansson.