GS75 Eskilstuna 17 Februari

Eskilstuna står som värd för GS75 cirkusen och som vanligt bjuder GS på en spelintressant omgång även denna söndag och det kan bli riktigt fina pengar till den som prickar in alla sju vinnarna.

Jag hade lite jobb att lägga ner för att komma fram till de två bästa spikarna men fastnade till slut för 2. Fonda Boko. Det ser på pappret ut som en toppchans då han har ett smaskigt läge bakom bilen och möter överkomligt motstånd. Jag vet att hästen gör årsdebut men han kommer väl förberedd och han brukar alltid gå bra efter vila. 2. Fonda Boko har fin statistik från ledningen och det ser ut som att Tobbe Jansson kan bättra på den statistiken.

Omgångens andra spik hittar ni i den fjärde avdelningen i form av den välstammade 7. Troublemaker Face. En stor och rejäl häst som lever på sin styrka. Förra loppet plockade han enkelt ner värsta motståndaren 2. Young Love men åkte dit mot en kuse som helt enkelt var snabbare i benen för dagen. Ulf Ohlssons körkunskaper kommer väl till hands igen då han kan hästen bättre denna gången. Han får i första hand koncentrera sig på att få hästen att gå felfritt och sen får han lita på hästens styrka. Jag tycker det är den bästa spiken i hela omgången.

Om vi tittar lite på skrällfonten vill jag plocka fram en häst från Reijo Liljendal. 10. Mellby Emeralds har gjort toppfina lopp i tuff kokurans och Reijo säger att han känns fin i jobben hemma på Julmyra. Det enda hindret inför denna starten anser jag vara bakspåret för honom men blir det lite körning och tempo i loppen så kan det gå vägen.

En annan rolig outsider kan 2. Estelle Brodda vara. Jag tycker hon står lite på tur för seger nu och efter lite koll i lopparkivet så har hon verkligen gått bra i skymundan. Vet inte vad streckprocenten hamnar på men i skrivande stund tycker jag hon e streckvärd till endast 7 %.

Lycka till med liret
/Stefan

GS75-1 2,6,1,7
GS75-2 2,4,6,5,8,10,9
GS75-3 2. Fonda Boko
GS75-4 7. Troublemaker Face
GS75-5 1,6,5,9
GS75-6 3,5,2
GS75-7 2,6,10,4,1

Dagens Dubbel
DD-1 2,3,5
DD-2 2,6,10

Bästa Tvillingspelet
GS75-4 7. Troublemaker Face 2. Young Love

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>