GS75 Eskilstuna 3 Februari

Hej på er och välkommen till mitt första inlägg här på sidan. Roligt att ni har hittat hit och jag kommer leverera i första hand tips och tankar till söndagar och Grand Slam. Även en och annan vinnare kommer att dyka upp under vardagstravet så håll koll på bloggen.

Det är som vanligt lite låg klass på GS även denna söndag och det ser verkligen spelvänligt ut. Den låga klassen på loppen gör omgången rolig och det ser även ut att bli bra med pengar för den som prickar sjuan. Jag kommer inte att djup analysera alla loppen utan jag väljer att lyfta fram de hästar jag tror på lite extra.

Det har lovat minusgrader imorgon i Eskilstuna och det kan tom bli lite snö. Jag tror inte det kommer ställa till det så mycket för de startande men ha koll på era kuponger och invänta eventuellt sena strykningar. Jag tycker fått mig en bra känsla så här inför premiären och känner mig säker i mitt val av spikar.

Om vi då börjar med den bästa spiken i omgången så tycker jag att Thorsten Tiets har hittat en perfekt uppgift för 10 Incredible Smart. Visst det hade kanske varit lämpligt att gardera nu tänker ni nu när chefen själv sitter i jollen och Dennis inte fick äran men jag vet att Thorsten har kanonform på sina djur och det är inga orosmoln på himlen. En bra spik att luta sig emot tycker jag.

Valet av den andra spiken kommer i den sjätte avdelningen och då spikar jag 4 On Stage Indika. Som jag läser loppet sitter han tidigt i ledningen och därifrån ska han slås. Jag tror inte att Jorma gör en lika bedrövlig styrning som Mikael J Andersson gjorde senast på Örebro.Med den urblåsaren i kroppen så borde formen vara i zenit nu och jag har en skön känsla för min andra spik.

Nappa Scar, en favorit i fara..

En favorit i fara vill jag påstå att 6 Nappa Scar är. Han möter lite tuffare motstånd anser jag och i skrivande stund är han streckad till 75 % vilket är alldeles gör mycket i mina ögon. Jag rekommenderar att ni streckar några stycken här och en storskräll kan 5 Galactica vara.

Jag kan erkänna att Monté inte riktigt är min starka sida men jag tycks ha hittat ett roligt skrälldrag i GS75-4 de i form av 4 High On Heels. Denna sjuåring har visserligen inte vunnit sedan i april förra året men från ett bra läge och en klassryttare på ryggen så hoppas jag att min skrällidé kan skjuta värdet i höjden lite.
Nu önskar jag er alla stort lycka till på liret. Nedan kan ni ta del utav mina spel.

/Stefan

GS75 Förslag
GS75-1: 1, 2, 4, 6, 7, 10 (11, 5)
GS75-2: 3, 7 ( 1,6 )
GS75-3: 10 Incredible Smart (12, 6)
GS75-4: 2, 3, 4, 6, 9 (7, 10)
GS75-5: 1, 4, 5, 6, 7 (3, 2)
GS75-6: 4 On Stage Indika (10, 3)
GS75-7: 1, 4, 5, 9 (2, 7 )

Dagens Dubbel förslag
DD-1: 4 On Stage Indika
DD-2: 1, 4, 5, 9

Tvillingspel
GS75-2: 3 Myworsthangover, 7 Skinny Dipping

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>