GS75 Kalmar 10 mars

Hej på er!

Efter en veckas vila ifrån liret på GS75 tar vi sikte på Kalmar och en ny härlig omgång att sätta tänderna i. Jag tycker det är lite ojämna lopp på förhand med jag tycker ha hittat två riktigt bra spikar med bra spelvärde i.

Global Anarchy tvåa efter Guzz Mearas på Åby i torsdags..

Men innan jag presenterar mina spelförslag och idéer vill jag framhäva min egna ögonsten Global Anarchy e.S.J Caviar som i torsdags gjorde sin första start som 3 åring på Åby. Efter lite diverse strul under tvåårs säsongen så har hon äntligen hittat rätt. Visst hon har inte satt nosen först men det kommer kanske nu på onsdag nere på Jägersro då hon står på start. På pappret ser det lite enklare ut då hon endast möter ston denna gången. Vi siktar mot E3 loppen i första hand med henne så håll koll på henne i startlistorna framöver.

Nu till dagens GS75:a på Kalmar.

10. Muscle Hustle gör årsdebut idag på Kalmar efter fem månaders frånvaro från travovalerna. Förra året hade han en tuff säsong men många galopper och lyckades ”endast” sätta nosen först i ett V64 lopp på Rättvik. Jag pratade lite med Robban i torsdags på Åby och det lät lite positivt tyckte jag. Visst han går nog inte bara ut och vinner detta men han känns fin i träningen. 9. Juans tränare Jocke Lövgren räddes endast en häst i fältet och de var just 10. Muscle Hustle. Med denna infon väljer jag att spika Lövgrens tanks 9. Juan. Han e oerhört stark och efter nu tre tuffa starter tror jag bara att han vinner detta loppet. En stark spik att luta sig emot anser jag.

Andra spiken i omgången var lite lurigare att hitta. Jag fick plugga på ganska så länge innan jag fastnade för en häst från Stall Bergh. Jag kommer att chansspika 6. Raja Piraya som blev trea i sin årsdebut och har sedan dess startat på i fina lopp med rätt så tufft motstånd. Bergh tycks ha hittat rätt lopp till Raja Mirchi sonen. I skrivande stund e han streckad på 31% och det kanske e lite mycket för en ”chansspik” men han har en ganska så vettig uppgift anser jag.

I den fjärde avdelningen som även är omgångens svåraste lopp att hitta vinnaren i har jag vaskat fram ett kul drag. Hemmatränaren Dan-Åke Olsson har 10. Classic Gal till start och han kan få loppet kört till hans fördel. Hemmasonen kan alla gruskorn på Kalmars långa upplopp. Kul till endast 9%

I den avslutande avdelningen kommer troligtvis många spika Peters 9. Velegance. Hon är relativt ny i Untersteiners träning och debuterade med bravur senast. Jag tycker hon är alldeles för stor favorit och väljer att gå emot här. 13. Grace River är en tuff Joke Face märr och kan vinna med rätt resa. Bakom dessa två är det öppet. Så en rekommendation är att markera så många man har råd med.

Lycka till med liret
/Stefan

GS75 förslag
GS75-1 6. Raja Piraya
GS75-2 2,4,1,5,10
GS75-3 2,7,6
GS75-4 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
GS75-5 3,4,11
GS75-6 9. Juan
GS75-7 9,13,7,6,

Dagens Dubbel
DD-1 9. Juan
DD-2 9,13,7,6

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>