GS75 Halmstad 17 mars

Hej på er alla.

Ni som läste mitt inlägg förra veckan såg kanske hur min Global Anarchy såg ut i värmning och provstart i onsdags, fantastisk. Vann gjorde på förhand hyllade Posh Shopping. Fin häst med syskon som Man At Work och Heavy Sound. 2:a blev Nina Ginto – mamma Ninotchka (enda avkomma). 3:a Schweppes (Muscle Hill på Swept To Victory). Vi försökte vinna loppet från start då det var ett tufft motstånd på förhand med dessa välstammade ston. Tyvärr blev det galopp på kör. Vi kommer igen var så säkra.

Nu till dagens övningar på Halmstad som är min andra hemmabana om man kan skriva så. Untersteinerland var de någon som sa och det kan jag hålla med om. Bröderna Johansson som alltid året om presenterar fantastiska förutsättningar för fina tävlingar och idag på GS75 blir det inget undantag. En riktigt fin omgång för att vara GS för en gång skull så det var roligt att jobba med omgången denna gång. Spikarna har ju inte levererat så bra på mina system de tre senaste omgångarna så jag har verkligen försökt att ändra på den negativa trenden inför denna runda.

Hennesy Boko - Bästa spiken..
Hennesy Boko – Bästa spiken..

Bästa spiken tränas utav en viss Conrad Lugauer som har toppform på sitt stall. I ett litet fält så väljer jag att spika 7. Hennesy Boko. Det stod fyra ettor i programraden inför senaste starten då han fick sin segersvit bruten. Han gick den tunga vägen på en tung bana, det kommer att blir ett annorlunda upplägg denna gången och Connie låter verkligen supernöjd med honom.

Olle Rols, en formstark spik..
Olle Rols, en formstark spik..

I den sjätte avdelningen startar endast sju hästar men WOW vilket lopp det blev. Som jag läser loppet blir det markering för en eller alla. Jag väljer det första alternativet då 2 Olle Rols är en segervan herre som ännu inte riktigt kommit igång i år, senast blev det dessutom galopp. Kunnande finns för att segerstrida och Rånlunds låter nöjda med Olle. En bra spik tycker jag både på GS75 och DD.

Många kommer troligtvis luta sig emot kanonen 4. Vlad Del Ronco. Han har imponerat på mig med två fina V75 vinster med Goop & Adielsson i jollen. Nu är det tränaren själv som kör och för mig som spelare känns det som en liten vink till oss att han vill ha ett lopp i kroppen inför finalen. Jag kommer kanske spika Flemmings 1. Stella Newman istället som jag tror spetsar och håller ledning väldigt länge. Stella har dessutom toppform för dagen vilket hon visade på Solvalla senast. Danskarna kring hästen låter verkligen uppåt så jag blundar och spikar.

Med tre spikar i omgången gör att jag kan gardera på rejält i de övriga loppen. En häst jag varnade för förra veckan på Kalmar som fick dagen förstörd med galopp var 1. Classic Gal. Dan – Åke var supernöjd med honom inför den starten så de var verkligen synd med en galopp. Nu återkommer han med henne på Halmstad i god tro på revansch. Jag kan erkänna att jag inte riktigt har full koll på startsnabbheten från bricka ett och det är om jag inte minns helt fel premiär för bilstart för henne. Det kan gå vägen denna gång. I skrivande stund ser hon ut att bli favorit och det kan vara en befogad sådan. Har man nerver av stål kan man tom chansspika henne.

Jag önskar er god tur på spelet. Nedan ser ni mina spelförslag.
/ Stefan

GS75 Spelförslag

GS75-1 1. Stella Newman
GS75-2 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
GS75-3 1,2,6,9,12
GS75-4 1,5,6,7,10,11
GS75-5 7. Hennesy Boko
GS75-6 2. Olle Rols
GS75-7 1,2,3,7,9,11,12

Dagens Dubbel
DD-1 2. Olle Rols
DD-2 1,2,3,9

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>