GS75 24 mars Axevalla

Skaraslätter bjuder på fina tävlingar denna söndag och vi ser bra laguppställningar rakt igenom alla loppen. Jag ber om ursäkt att det tog sin tid att lägga ut bloggen men här kommer mina tankar.

I ett av ramloppen har jag en god vän som deläger Flash Håleråd och jag kommer lägga ett litet vinnarspel och en tvilling i detta lopp. Senast såg han segerfarlig ut och med det loppet innanför västen så tror jag han går framåt. Visserligen möter han kanske lite tuffare motstånd denna start men jag tycker det är ett litet fält så allt kan hända. Jepson var nöjd med Flash och hoppas vi kan få fem gånger på denne.

Nu till dagens GS75:a.

Bästa spiken idag är utan tvivel 9. Farlanders AM. Kanske inte så sexigt att bjuda på en 70 % are som bästa spik men tycker Lavec Kronos sonen möter skralt motstånd och jag skulle bli oerhört överraskad om han förlorar. En bra spik att ha i en öppen omgång.

Den andra spiken på kupongen hämtar vi hos Stall Untersteiner. Han har gjort två fina lopp på sistone och gick med bra fart över mål senast. Allt väl i träningen meddelar PU och han trodde på en god insats igen. Barfota runt om och norskt huvudlag igen och så blir det jänkarvagn likt näst senast. Bra spik även här.

Med två storfavoriter som spikar så hittade jag ett kul drag i den avslutande avdelningen. Hemmahästen som ständigt är underskattad och till löjliga 8 % i skrivande stund så väljer jag att chansspika Ready Cash sonen 1. Unlimit Lavec. Träningsrapporterna går i dur och stallet låter onekligen uppåt. En fräck avslutning och ett bra drag på DD med.

Lycka till på liret
/Stefan

GS75 Förslag

GS75-1 1,2,4,5,6,7
GS75-2 9. Farlanders AM
GS75-3 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11,12
GS75-4 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
GS75-5 1,2,3,8,10
GS75-6 4. Everton
GS75-7 1. Unlimit Lavec

Dagens Dubbel
DD-1 4. Everton
DD-2 1. Unlimit Lavec

Tvillingspel

Lopp 3. 3-1
Lopp 10. 1-2

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>