GS75 Romme 10 Januari

Det är återigen söndag och Grand Slam 75 tävlingar ifrån Romme i eftermiddag, och vi har även en liten jackpot att spela om. För att göra ett försök att få hem lite söndagsdeg så gör jag som alltid, provar med två starka spikar.
Båda mina spikar startar med bra form och har toppchans i mina ögon.

Vi går emot Nappa Scar igen..

7 Nappa Scar gick jag emot förra veckan då jag fått en känsla om att han inte vill vinna utan gärna hänger med fältet och nöjer sig med att vara tvåa eller trea. Det fick man naturligtvis äta upp förra omgången då han van ganska så komfortabelt. Jag ger mig inte utan väljer att spika en annan häst i de loppet. 5 Queer Fish har jag fått in goda rapporter om nu tidigt på morgonen och detta ska vara toppchans enligt stallet. Jag väljer att spika honom och hoppas på lite vingel för favoriten.

Min andra spik kommer GS75-6 på nummer 10 Lima Mermaid som avslutade bra via 14 tempo sista 800 meterna fram till andraplatsen bakom vinnande Omay Southwind senast och om Oskar J Andersson som kör hästen kan servera hästen en bra löpning och kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet så tror jag hon visar sig vara starkast den sista biten. En bra spik att luta sig emot på GS och Dagens Dubbel.

Lycka till på liret
/Stefan

GS75-1: 1,3,4,10
GS75-2: 2,6
GS75-3 2,4,8,9,11,12
GS75-4: 3,4,6
GS75-5: 5 Queer Fish
GS75-6: 10 Lima Mermaid
GS75-7: 1,2,3,6,7,8,11

Dagens Dubbel
DD1: 10 Lima Mermaid
DD2: 1,2,3,6,7,8,11

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>