Åby/Solvalla 24 oktober

Det delas ut Jackpott-miljoner när Åby och huvudstaden delar på omgången och en ensam vinnare tar hem minst 12 millar. Läge att leta motbud till storfavoriterna alltså!

1 Super Steve (V86-1) har fått spelarkårens förtroende både på streck-och vinnarspel.  Bortkörd senast men har bra chans att spåra hela vägen från innerspår. Vi provar dock att fälla favoriten med i första hand 7 Glowbull Fusion som vann på bra sätt från tillägg på Jägersro senast. Peter Ingves sitter upp och det borgar för en offensiv styrning.

”7 Glowbull Fusion verkar vara en fin häst och han gick över förväntan i första starten för mig senast. Känns bättre nu och är mer på tårna. Jag har förhoppningar, säger Magnus Dahlén.”


Per Lennartssons 1 Caligula (V86-6) har gjort det mesta rätt i livet och har tagit fyra vattentäta segrar i årets fem starter. Från innerspår så är risken stor att Pelle spårar från start till mål, men vi skall göra ett allvarligt försök att välta favoriten.

Amatörtränade 2 Stampede Alley (Erkki Kujansuu) är en skör  finsk sjuåring som bara har blott 12 starter på kontot. Men när kusen står på benen så är den att räkna med och årets två starter har slutat med seger. Den senaste vinsten med Mika Fors i jollen gav dessutom mersmak. Formkusken Jorma Kontio sitter upp i vagnen nu och vi tror att ekipaget ger favoriten Caligula en match in på mållinjen..

Kvällens tips, eventuell vinst går oavkortat till Barncancerfonden och Hjärtebarnsfonden..

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar